Rămâi conectat

Ştirea zilei

Președintele Iohannis încearcă să-și recupereze casa pierdută în instanță. În 4 ianuarie este primul termen al contestației în anulare, de la Curtea de Apel Brașov

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pentru recuperarea casei pierdute în instanță, familia Iohannis a înaintat o acțiune de contestație în anulare. Dosarul a fost înregistrat în data de 27 noiembrie 2015, la Curtea de Apel Brașov.

iohannis mesaj de craciunMagistrații se pronunță asupra cererii în 4 ianuarie, președintele Iohaninis fiind primul politician al țării care deschide dansul în ”Balul Proceselor” în care sunt antrenate în 2016 figuri importante ale clasei politice românești.

Potrivit ziariștilor de investigații din Sibiu care au urmărit atent acest proces început în 2001, pierderea imobilului ar atrage și recuperarea de către Ministerul Finanțelor de la familia Iohannis a sumelor obținute din închirierea lui, respectiv circa 300.000 de euro.

CITEȘTE ȘI: Președintele Iohannis a pierdut încă un imobil obținut cu acte false – decizie definitivă a Curții de Apel Brașov

În 6 ianuarie se desfășoară ședința de plen a CSM în care se va alege și noua conducere a consilului. Președintele Iohannis ar putea să participe la ședința de plen.
În prezent președintele se află în vacanță, la Miami și nu există informații privind data la care va reveni în țară. (Z.U.)

Sursa: jurnalul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea