Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Prescripție CiuGOODeană: Primăria comunei va administra zilnic câte o „pastilă cu BINE”. Sfintele „Paști” vor fi distribuite de voluntari

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pentru a-i mai îmbuna pe cetățenii tulburați de această situație critică în care ne aflăm, din cauza epidemiei, primăria comunei Ciugud a luat înițiativa de a le oferi câte o „pastilă cu BINE”.

„Da! Știm că vă este dor de veștile bune, de zilele bune, de fiecare picătură de bine. Vă este dor de oamenii dragi, de îmbrățișările duioase ale acestora, de întâlnirile liniștite și pline de încărcătură spirituală din preajma sărbătorilor. V-ați săturat în schimb de știri care vă consumă fiecare picătură de încredere și de bine, știri cu ordonanțe, măsuri, statistici cu cazurile de îmbolnăviri sau decese

Și nouă ne este dor de liniște și normalitate…De aceea vă facem o promisiune: în fiecare zi, până la Sfintele Sărbători de Paști, vă vom administra zilnic câte o #pastilă_cu_BINE. Vorbim despre lucrurile bune din Ciugud, despre veștile bune, despre oamenii buni, astfel încât să ne însănătoșim sufletele”, scriu reprezentanții primăriei într-o postare făcută publică pe pagina de socializare a instituției.

Prima pastilă pe care aceștia au „prescris-o”, vizează distribuirea sfintelor „paști”.

„#pastila_cu_BINE de astăzi: În aceste zile, echipe de voluntari se organizează în toate satele comunei Ciugud pentru a distribui Sfintele Paști”, transmite Primăria.

Astfel, reprezentanții primărei au transmis că trupul și sângele Domnului va ajunge la toți ciugudenii, pâinea sfințită și vinul fiind distribuite de echipe de voluntari, care vor respecta cu strictețe măsurile și recomandările atât a autorităților, cât și ale Sfântului Sinod.

„otul se va face în condiții de siguranță, cu respectarea măsurilor din ordonanțele militare și a recomandărilor Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române. Vă rugăm să rămâneți acasă, dar să deschideți larg sufletul pentru a primi vestea bună a Învierii Domnului”, au menționat reprezentanții.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Elevi din Blaj și Aiud, în lotul județului Alba la etapa națională a Olimpiadei de argumentare, dezbatere și gândire critică ”Tinerii dezbat”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevi din Blaj și Aiud, în lotul județului Alba la etapa națională a Olimpiadei de argumentare, dezbatere și gândire critică ”Tinerii dezbat” Etapa județeană a OLIMPIADEI NAȚIONALE DE ARGUMENTARE, DEZBATERE ȘI GÂNDIRE CRITICĂ „TINERII DEZBAT”, ETAPA JUDEȚEANĂ-2024 s-a desfășurat în 23 aprilie 2024, la Liceul Tehnologic „Alexandru Domșa” Alba Iulia coordonată de inspector Gabriela Anamaria […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea