Premierul Viorica Dăncilă: Nu mai acceptăm întârzieri la plata pensiilor. Din iulie, acestea se vor plăti până pe data de 15

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, joi, 10 mai,  că Executivul decide ca plata pensiilor să se facă până pe 15 ale lunii începând cu iulie. Aceasta a afirmat că guvernul nu mai acceptă întârzieri în ceea ce priveşte plata pensiilor, în condiţiile în care pensionarii îşi planifică pensia de la o lună la alta.

„O altă problemă în discuţia din săptămâna aceasta a fost cea referitoare la plata pensiilor. Am avut judeţe în care s-au înregistrat întârzieri la plata pensiilor. Noi ştim că pensionarii îşi planifică pensia de la o lună la alta şi nu putem accepta să avem întârzieri în ceea ce priveşte plata pensiilor. Ştim că plata pensiilor se făcea în perioada 9-28 ale lunii, 28-30,31 după caz, plata pensiei se făcea la ghişeu. Noi vrem să înlăturăm aceste întârzieri şi am hotărât ca plata pensiei până la 15 ale lunii în curs, în fiecare lună începând din luna iulie”, a anunţat la începutul şedinţei Executivului premierul Viorica Dăncilă, citată de mediafax.

ELIT

Măsura a fost anunţată încă de luni de preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

sursa: mediafax

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Eu 11 mai 2018 at 21:10

Sa afle asta si postasii care duc pensiile preferential,prima data la prieteni si la cei ce dau ciubucuri mari,adica de la pensionarii de lux,si apoi spre sfarsitul lunii la restul.

Comentariile sunt oprite