// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Premierul Tudose promite că face autostrăzi de zece miliarde de euro, să putem ieși din țară: ”București – Craiova – Caras Severin – Timișoara”, nou proiect

Premierul Mihai Tudose a spus că Guvernul are in plan construirea de noi tronsoane de autostrazi, el precizand ca este vorba de proiecte in valoare de 10 miliarde de euro.

“Vom scoate Romania din zona in care a fost in ultimii 27 de ani, cu o autostrada de la Ungheni la Iasi, in zona Oituzului pana la Brasov, si de acolo sa se conecteze cu restul, sa putem iesi din tara. Apoi, un drum rapid sau autostrada care sa plece din Suceava spre Focsani, prin Buzau, pana la Bucuresti o parte si cealalta parte spre Constanta”, a declarat Mihai Tudose, la Antena3.

Premierul a amintit si despre “o autostrada despre care nu s-a vorbit, care sa plece din Bucuresti – Craiova – Caras Severin – Timisoara”.

“Si la sud de Carpati tot tara nostra este. Toate acestea sunt discutate cu BERD, cu Banca Mondiala si ne apucam de treaba. Am vobit si la Bruxelles, o sa vorbim si noi cu domnul presedinte Junker. Este vorba de 10 miliarde de euro. Intre timp, trebuie sa continue si sa incepem efectiv anul asta Brasov – Bucuresti, ca sa fie gata. Asta in domeniul infrastructurii rutiere”, a mai spus premierul, citat de Ziare.com.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Răspunsuri la Premierul Tudose promite că face autostrăzi de zece miliarde de euro, să putem ieși din țară: ”București – Craiova – Caras Severin – Timișoara”, nou proiect

 1. Иоханниc 13.01.2018 la 12:56

  Asta trebuia facut demult deoarece este cu mult mai usor de executat si probabil mai ieftina decat cea care ar trebui sa lege Sibiul de Ploiesti, in prelungirea actualei A1.

 2. Anti 13.01.2018 la 16:58

  Dacă vor să iese din țară le iau eu bilete de avion.Doar dus.Numai sa nu mai vină.

  • Tara lui Papura Voda 13.01.2018 la 17:26

   Eu as pilota si avionul si chiar l-as prabusi !