Premierul Ludovic Orban, despre decizia CCR: ”Este un îndemn la anarhie”

Ludovic Orban a declarat, miercuri, că decizia CCR, care anulează amenzile din timpul stării de urgență, nu este decât un îndemn la a nu respecta legea.

„Îmi pare rău că trebuie să spun așa, dar este o invitație pentru fiecare cetățean la nerespectarea legii, este un îndemn la anarhie și la un comportament incorect față de societate și semeni.

ELIT

Vom analiza noul context și vom găsi cele mai bune soluții pentur a opri răspândirea virusului și pentru a putea relua activitatea economică, în context de risc minimizat”, a declarat Ludovic Orban.

Ludovic Orban consideră că CCR, prin decizia sa, se pune de partea minorității care încalcă legea. Premierul s-a declarat șocat de verdictul CCR, pe care îl consideră unul politic.

Mihail David - 2020

”Ca și în alte decizii luate de actuala CCR în perioada lui Dragnea, și decizia asta arată că actuala CCR este de partea celor care încalcă legea, celor care încalcă regulile, sancționând pe toți cetățenii corecți, care au respectat reglementările, regulile impuse în perioada stării de urgență. Prin această decizie, Guvernul, autoritățile, sunt împiedicate să apere sănătate românilor. Se poate ajunge la situația în care autoritățile să nu mai poată da nicio amendă. E o decizie care mă șochează, care are un vădit caracter politic și se situează pe linia deciziilor luate în favoarea minorității care încalcă legea”, a spus Ludovic Orban.

Sursa: stiripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...