Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Premiere pentru marcatorii Unirii!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pleniceanu – prima dublă a carierei, Cl. Oara întâiul gol pentru Alba

Alexandru Pleniceanu a înscris împotriva Bihorului întâia sa dublă din carieră la nivel de seniori, mijlocaşul din Mediaş mai punctând în actuala stagiune o singură dată în meciul inaugural cu CSM Rm Vâlcea. „Pe când jucam la juniori am marcat 3 goluri într-un meci, acum a fost prima «dublă» realizată în eşalonul secund, una dedicată prietenei mele Laura. Personal mă bucur că mi-am revenit după accidentare şi că am contribuit la acest succes”, a spus fotbalistul în vârstă de 24 de ani, devenit golgheter al Unirii cu 3 reuşite (ca şi Bucurică şi Pecarov, cei trei deţinând împreună jumătate din totalul ardelenilor). „Aparent s-a văzut a fi un joc facil, dar în teren lucrurile au stat altfel. Am muncit, am alergat mult şi a contat enorm faptul că am deschis rapid scorul. Mi-aş dori să încheiem stagiunea cât mai sus posibil în clasament, dacă se poate în primele 4 locuri”, a încheiat „Pleni”.
lClaudiu Oara a spart gheaţa
Produs 100 la sută al Unirii Alba Iulia, Claudiu Oara şi-a trecut în cont întâiul său gol pentru echipa la care s-a format. „În primul rând sunt fericit pentru victorie, nu neapărat că am punctat. Recunosc că mă bucură golul, care a venit destul de târziu în «alb-negru», după aproape 6 ani”, a explicat jucătorul în vârstă de 23 de ani. „E prima reuşită pentru echipa de suflet, contează enorm, o să o ţin minte. Sper să nu mă opresc aici, dar probabil că la această «secetă» a contribuit şi faptul că am fost folosit pe diverse posturi pe banda dreaptă, de la fundaş până la atacant”, a admis Oara.
lBogdan Bucurică – două pase decisive
Fără îndoială, o prestaţie excelentă a avut-o Bucurică, apărătorul ce a pasat decisiv la golurile din primul mitan. „Eu încerc să-mi fac treaba cât mai bine, iar acum am fost cu «asisst-urile». E important că am luat toate punctele, că am câştigat în faţa suporterilor şi am realizat din nou o victorie. Îmi propun să joc cât mai bine şi, firesc mă gândesc la un transfer la un nivel superior”, a declarat Bogdan Bucurică, fotbalist ce şi-a prelungit în iarnă contractul cu încă un an cu Unirea, deşi îşi încheiase înţelegerea şi avea oferte din Liga 1.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea