Premiere pentru marcatorii Unirii!

Pleniceanu – prima dublă a carierei, Cl. Oara întâiul gol pentru Alba

Alexandru Pleniceanu a înscris împotriva Bihorului întâia sa dublă din carieră la nivel de seniori, mijlocaşul din Mediaş mai punctând în actuala stagiune o singură dată în meciul inaugural cu CSM Rm Vâlcea. „Pe când jucam la juniori am marcat 3 goluri într-un meci, acum a fost prima «dublă» realizată în eşalonul secund, una dedicată prietenei mele Laura. Personal mă bucur că mi-am revenit după accidentare şi că am contribuit la acest succes”, a spus fotbalistul în vârstă de 24 de ani, devenit golgheter al Unirii cu 3 reuşite (ca şi Bucurică şi Pecarov, cei trei deţinând împreună jumătate din totalul ardelenilor). „Aparent s-a văzut a fi un joc facil, dar în teren lucrurile au stat altfel. Am muncit, am alergat mult şi a contat enorm faptul că am deschis rapid scorul. Mi-aş dori să încheiem stagiunea cât mai sus posibil în clasament, dacă se poate în primele 4 locuri”, a încheiat „Pleni”.
lClaudiu Oara a spart gheaţa
Produs 100 la sută al Unirii Alba Iulia, Claudiu Oara şi-a trecut în cont întâiul său gol pentru echipa la care s-a format. „În primul rând sunt fericit pentru victorie, nu neapărat că am punctat. Recunosc că mă bucură golul, care a venit destul de târziu în «alb-negru», după aproape 6 ani”, a explicat jucătorul în vârstă de 23 de ani. „E prima reuşită pentru echipa de suflet, contează enorm, o să o ţin minte. Sper să nu mă opresc aici, dar probabil că la această «secetă» a contribuit şi faptul că am fost folosit pe diverse posturi pe banda dreaptă, de la fundaş până la atacant”, a admis Oara.
lBogdan Bucurică – două pase decisive
Fără îndoială, o prestaţie excelentă a avut-o Bucurică, apărătorul ce a pasat decisiv la golurile din primul mitan. „Eu încerc să-mi fac treaba cât mai bine, iar acum am fost cu «asisst-urile». E important că am luat toate punctele, că am câştigat în faţa suporterilor şi am realizat din nou o victorie. Îmi propun să joc cât mai bine şi, firesc mă gândesc la un transfer la un nivel superior”, a declarat Bogdan Bucurică, fotbalist ce şi-a prelungit în iarnă contractul cu încă un an cu Unirea, deşi îşi încheiase înţelegerea şi avea oferte din Liga 1.
Dan HENEGAR

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...