Rămâi conectat

Cultură Educație

Pregătiri pentru Ziua Internaţională a Romilor

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Partida Romilor „Pro Europa”, Sucursala judeţeană Alba anunţă liderii din judeţ că la data de 19 martie 2011, ora 10.00, la sediul din Alba Iulia va avea loc o şedinţă extraordinară. La această şedinţă se va discuta despre organizarea zilei de 8 Aprilie – Ziua internaţională a romilor de pretutindeni care se va face în colaborare cu PDL Alba şi se va stabili locul unde va cânta marele artist al romilor, Nicolae Guţă. La această şedinţă vor fi mai multe puncte pe ordinea de zi, dar acestea vor fi secrete pentru că avem mulţi duşmani. Aceste puncte de pe ordinea de zi se vor afla din presă la momentul potrivit.
La şedinţă vor participa reprezentanţii din partea Partidei Romilor Bucureşti şi de la PDL, Primăria municipiului Alba împreună cu reprezentanţi de la Prefectura judeţeană Alba.
Mai informăm pe toţi romii din municipiul Blaj şi din municipiul Sebeş că s-au făcut demersuri pentru un proiect prin FRDS pentru infrastructură, asfaltare, canalizare, introducerea apei potabile pe străzile unde este nevoie!
Ilie PETRU, preşedintele Partidei Romilor „Pro Europa”, Sucursala judeţeană Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

ASTĂZI: Începe simularea examenului de Bacalaureat 2024. Participă peste 146.000 de elevi

Ziarul Unirea

Publicat

în

ASTĂZI: Începe simularea examenului de Bacalaureat 2024. Participă peste 146.000 de elevi Elevii de clasa a XII-a şi a XIII-a seral încep astăzi, 4 martie, simularea examenului de Bacalaureat. Simularea se va organiza în peste 1.320 de unităţi de învăţământ şi va implica participarea a peste 146.000 de elevi. Citește și: BACALAUREAT 2024: Modele de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea