Rămâi conectat

Ştirea zilei

Prefectul Ştefan Bardan s-a întâlnit cu premierul Răzvan Ungureanu la Odorheiu Secuiesc

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La sfârşitul săptămânii trecute, prefectul Ştefan Bardan a participat la Odorheiu Secuiesc la reuniunea Asociaţiei Prefecţilor şi Subprefecţilor din România, desfăşurată în prezenţa premierului Răzvan Ungureanu, a miniştrilor Administraţiei şi Internelor, Culturii şi a unor secretari de stat, unde au fost abordate probleme legate de administraţia publică locală.
„A fost o reuniune de lucru în care au fost abordate subiecte la ordinea zilei, precum pregătirea alegerilor locale şi asigurarea ordinii şi liniştii publice pe perioada procesului electoral. De asemenea, am discutat despre absorbţia fondurilor europene şi implicarea prefecţilor în acest proces, gestionarea situaţiilor de urgenţă generate de incendiile necontrolate, combaterea evaziunii fiscale şi modernizarea administraţiei locale. Prezenţa primului-ministru la această reuniune a fost de bun augur, pentru că prefecţii i-au prezentat problemele cu care fiecare judeţ se confruntă”, a declarat prefectul Ştefan Bardan. De altfel, susţine reprezentantul Guvernului în teritoriu, la reuniunea de la Odorheiu Secuiesc premierul Ungureanu a arătat încă o dată responsabilitatea care revine prefecţilor, al căror obiectiv de maximă importanţă este ca procesele electorale din acest an să se desfăşoare exemplar, fără încălcări ale legislaţiei, în aşa fel încât nimeni să nu pună sub semnul întrebării corectitudinea desfăşurării lor.
„Implicarea totală a Guvernului şi a prefecţilor în asigurarea corectitudinii şi a bunului mers al procesului electoral este esenţială. Prefecţii au datoria de a anticipa şi de a preveni orice situaţie complicată, orice blocaj sau alt tip de incident care ar putea periclita desfăşurarea normală a alegerilor”, a declarat la Odorheiu Secuiesc premierul Răzvan Ungureanu. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea