Rămâi conectat

Actualitate

Prefectul judeţului Harghita, demis din funcție după cazul revoltător al ursului lovit de o mașină

Ziarul Unirea

Publicat

în

Prefectul judeţului Harghita, demis din funcție după cazul revoltător al ursului lovit de o mașină

Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, a demarat procedura de demitere a prefectului judeţului Harghita, Jean-Adrian Andrei.

“Având în vedere modul în care autorităţile judeţene au gestionat situaţia ursului lovit seara trecută de o maşină, între localităţile Praid şi Sovata, astăzi a fost luată prima măsură administrativă dispusă de către ministrul Ion Marcel Vela”, arată un comunicat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

Astfel, precizează sursa citată, a fost începută procedura de demitere din funcţie a prefectului judeţului Harghita “pentru că, în calitatea sa de Preşedinte al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, nu a luat măsurile corespunzătoare pentru a gestiona eficient şi operativ această problemă, deşi a fost înştiinţat în timp util de către ISU Harghita despre eveniment şi suferinţele animalului rănit”.

De asemenea, potrivit MAI, “vor fi efectuate verificări pentru a se stabili dacă sunt şi alte persoane, manageri din structurile MAI de la nivel central, care nu au stabilit procedurile şi responsabilităţile clare de intervenţie, conform prevederilor legale”.

sursa: stirileprotv.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Atenționare meteo de vreme rea: Ninsori și vânt în mai multe zone din țară, până joi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Atenționare meteo de vreme rea: Ninsori și vânt în mai multe zone din țară, până joi Meteorologii ANM au emis o atenționare de vreme rea, valabilă în mai  multe regiuni ale țării, până joi, 21 martie.  Citește și: Cum va fi VREMEA până în 15 aprilie 2024: Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea