// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Prefectul de Alba, Dănuț Hălălai, s-a supărat puțin că a fost ”marginalizat” la Gala UNITER de la Alba Iulia, dar a apreciat spectacolul chiar și din ”penultimul rând al sălii”

Dănuț Hălălai, prefectul de Alba s-a supărat pe organizatorii Galei Premiilor UNITER, care s-a desfășurat luni seara, la Alba Iulia, pentru că l-au plasat pe un loc neimportant, în pavilionul în care a avut loc ceremonia:

”Aș vrea cu această ocazie să mulțumesc organizatorilor Galei UNITER pentru faptul că au avut bunăvoința să mă invite la acest eveniment deosebit și au considerat că locul prefectului unui județ este pe penultimul rând in sală…. Contează totuși destul de puțin pentru mine acest lucru iar faptul că sunt astăzi aici este extraordinar”, a scris prefectul de Alba pe pagina sa de socializare.

Explicația ar fi că, spre deosebire de ”Cântarea României” din trecut, unde personalitățile din partidul conducător erau așezate întotdeauna la loc de cinste, acum, fiind vorba de un eveniment eminamente cultural, desfășurat în anul de grație 2018, probabil nimeni nu s-a gândit să facă o ”atribuire a locurilor pe criterii și în funcție de ierarhia politico-administrativă”.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

8 Răspunsuri la Prefectul de Alba, Dănuț Hălălai, s-a supărat puțin că a fost ”marginalizat” la Gala UNITER de la Alba Iulia, dar a apreciat spectacolul chiar și din ”penultimul rând al sălii”

 1. Angela 08.05.2018 la 22:26

  Asta si daca statea in primul rand se plangea ca nu a stat pe scena in locul lui Caramitru. Un frustrat care nu are nimic in comun cu cultura. Domnule prefect, daca tot sunteti atat de pasionat ia spuneti cate bilete ati cumparat la Festivalul de Teatru inainte sa ajungeti pe functie sau chiar si dupa? Asa, ca om simplu, care nu avea nevoie de o baie de multime de pe primul rand din sala? Daca toata lumea s-ar comporta la fel, o sa ne asteptam sa se planga si Marcel Iures ca a stat doar pe randul 3 sau 4??? Rusine, domnule prefect, nu ati inteles nimic din aceasta gala si din ce inseamna ea!!!

 2. Un neimportant 08.05.2018 la 22:41

  E bine ca personalitatea ilustru anonima care ocupa temporar functia de prefect a fost totusi invitata la gala uniter. In acea sala nu era un loc mai important decat altul, era de apreciat ca erai acolo. Altii ar fi dorit sa fie acolo si nu au avut cum. Data viitoare organizatorii sa fie convocati, zic, sa fie aprobata asezarea pe scaune de catre prefect si judeteana de partid!

 3. Adrian 09.05.2018 la 8:46

  Felicitări Ioanei Bogatan si echipei!! Altii si ar fi dorit domnule prefect sa fie in sala..poate chiar pe locul ocupat de dvs..dar nu au avut loc..dar au încercat emoția ca orasul e promovat de la televizor!!

 4. observator 09.05.2018 la 22:47

  Si totusi, nu credeti ca era mai in drept ca d-nul Prefect al judetului Alba sa ocupe un loc mai in fata in acel cort de 300 de locuri, de unde Dumitrel si Hava in primele randuri au aparut in 20 de fotografii? Masura si echilibru au functionat slab de tot la oameni care de multi ani sustin ca au simtul responsabilitatii si masurii. De reflectat in viitor!!!!

 5. drag de apuseni 10.05.2018 la 9:53

  Scuze ca s-a uitat ca numai personalitatile marcante ca primarul si Cj trebuie sa stea in primul rand restul,deh, sunt anonimi.Banuiesc casi invitatii din primul rand au luat tot atatea bilete sau daca chiar au luat au fost din banii nostri.Decat asa o promovare a orasului mai bine lipsa.A fost o manifestare ultra PCRRUSINE!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. Andrei Adrian 10.05.2018 la 13:35

  L-am vazut pe Dumitrel care zicea ca un papagal: da da da da
  Incrrdibil ce creatiri ne conduc
  Prefectul e si el o persoana publica importanta .Nici macar nu l-a chemat pe scena sa dea un premiu.Asta e.
  Poate trebuie si domnul prefect sa isi lase mustata ca altfel sta in spate…
  Hahaha

 7. anonimul 10.05.2018 la 15:59

  Inteligentii si cultii din alba au atata scoala incat nu stiu ca functia trebuie respectata indiferent cine si cat timp o ocupa, sau cei din primul rand sun alesi pe viata si le vom vedea statuile langa ale uniristilor?

 8. aiudeanul 10.05.2018 la 20:38

  In față era normal ă stea cei aleși prin vot,aia numiți sunt mulți ….!