Rămâi conectat

Ştirea zilei

Precizări de la Kronospan Sebeș privind întălnirea de la Primăria Sebeș: Vom relua initiativa la o dată ulterioară, intr-un cadru adecvat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Reprezentantii Kronospan invita maine, 23 Ianuarie 2015, ora 10:00, la sediul companiei, reprezentantii ONG-urilor interesate si ai Societatii Civile pentru lamurirea tuturor aspectelor legate de activitatea curenta si de investitiile viitoare ale companiei.

In cadrul intalnirii, asa cum a fost discutat astazi la intalnirea de la Institutia Prefectului, vor fi prezentate date tehnice si se va raspunde argumentat la toate intrebarile adresate de participanti.

De asemenea, in cursul zilelor urmatoare, ne exprimam disponibilitatea de a continua aceste intalniri pana la lamurirea tuturor problemelor, pe baza unui dialog transparent, eficient si civilizat.

Citește și: VIDEO: Prefectul de Alba Gheorghe Feneșer a încercat să interzică accesul presei la întâlnirea între autorități, Kronospan Sebeș si societate civilă

Dorim sa precizam ca in cursul zilei de joi, 22 Ianuarie 2015, societatea noastra a organizat o intalnire pentru a prezenta rezultatele proiectului european SYMPHONIE (link: www.sinphonie.eu) mediului medical din judetul Alba. Intalnirea s-a dorit a fi una dedicata unui grup de specialisti dar, din pacate, din motive care nu au tinut de Kronospan, aceasta s-a transformat intr-o manifestare dezorganizata si astfel scopul intalnirii nu a mai putut fi atins.

Kronospan doreste sa isi ceara scuze fata de persoanele invitate la aceasta intalnire si subliniaza ca va relua aceasta initiativa la o data ulterioara, intr-un cadru adecvat.

Kronospan Sebes adresa ministerConseventa politicii sale de dezvoltare durabila si pentru a-si demonstra deschiderea fata de orice aspecte sesizate de catre societatea civila precum si faptul ca societatea nu are nimic de ascuns si este convinsa de faptul ca isi desfasoara activitatea in conditii de perfecta legalitate, Kronospan a solicitat Institului National de Sanatate Publica Bucuresti realizarea unui studiu de impact asupra starii de sanatate pentru toate activitatile desfasurate pe platforma Kronospan Sebes (va rugam sa vedeti anexa) vezi FOTO.

Comunicat de presă SC Kronospan Sebes SA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea