Rămâi conectat

Ştirea zilei

Prădător sexual din județul Alba, trimis în judecată pentru viol. A fost închis pentru 15 ani pentru fapte similare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O persoană extrem de periculoasă din Ocna Mureș, liberată condiționat în urmă cu un an, a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

Spinean Ioan Daniel, de 47 de ani, a fost trimis în judecată pe 27 aprilie 2021 la Judecătoria Aiud. Violul a avut loc în urmă cu trei săptămâni.

Sâmbătă, 10 aprilie, o femeie a mers la locuinţa acestuia pentru a cumpăra de la acesta un câine. Aici, bărbatul, a obligat-o pe aceasta să întreţină relaţii sexuale cu el. Ulterior, femeia a mers şi a depus plângere la Poliţie. Agresorul a fost reţinut, iar duminică, 11 aprilie, a fost arestat preventiv.

Bărbatul este recidivist, fiind eliberat condiţionat în 18 martie 2020 din executarea unei pedepse privative de libertate de 15 ani şi 4 luni de închisoare pentru viol asupra unui minor şi lipsire de libertate. Acesta a început executarea pedepsei în august 2009, an în care a avut loc fapta, şi urma să îi expire în septembrie 2023.

Pe parcursul perioadei de detenţie ar fi avut un comportament corespunzător, însă în anul 2017 a săvârşit o abatere foarte gravă, respectiv deţinere de obiecte interzise. Dacă va fi găsit vinovat pentru viol, bărbatul va executa şi restul de pedeapsă rămas, respectiv 3 ani şi 6 luni de închisoare.

În antecedentele acestuia mai apare o altă condamanare pentru tentativă de viol, comisă în anii ’90, fiind liberat condiţionat în anul 2003. Judecătoria Aiud a recomandat în octombrie 2018, când a respins o altă cerere de liberare condiţionată, ca acesta să urmeze un program de consiliere pentru agresori sexuali.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia

Unirea Ziarul

Publicat

în

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia Sentință definitivă la Curtea de Apel Alba Iulia pentru un tânăr care a fost judecat pentru trafic de droguri de mare risc, trafic internațional de droguri de mare risc, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea