Poziția PSD Alba cu privire la evacuarea locatarilor din blocul Turturica: Poate fi făcută, dar nu la începutul iernii

Poziția PSD Alba cu privire la evacuarea locatarilor din blocul Turturica: Poate fi făcută, dar nu la începutul iernii

Evacuarea locatarilor din blocul Turturica poate fi făcută, dar nu la începutul iernii, declară consilierul județean Daniel Zdrânc, în vreme ce liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu, susține că administrația locală trebuie să se gândească la măsuri alternative, dacă evacuarea trebuie făcută neapărat acum.

Întrebat, joi, în cadrul unei conferințe de presă a PSD Alba, cum se raportează cu privire la evacuarea locatarilor din blocul G 2 din Alba Iulia, consilierul județean Daniel Zdrânc a răspuns: ”Cu Turturica este un subiect delicat. Ce mi se pare mie problematic la momentul de față este că evacuarea se face la începutul iernii (…) Să nu lăsăm oamenii pe drumuri în timpul iernii. Încă o problemă pe care o văd este legată de acea parcare supraetajată care probabil se va face. Eu nu cred că acea parcare va deservi turiștii, așa cum s-a discutat, probabil îi va deservi pe cei care stau în blocurile de acolo. Nu știu dacă este neapărat oportun (…) Într-adevăr există o problemă cu Turturica în ceea ce privește mizeria de acolo. De-a lungul timpului s-au raportat diverse probleme. Este o zonă insalubră. Este o chestie care se poate face, dar având în vedere că se face la începutul iernii nu cred că e în regulă”, a spus Daniel Zdrânc.

Deputatul PSD Alba, Ioan Dîrzu, aflat la aceeași conferință de presă și primind aceeași întrebare, a spus că în an electoral reprezentanții administrației locale au spus că locatarii din Turturica nu vor fi evacuați.

”A trecut campania electorală, s-au văzut din nou la primărie cu salarii foarte bune, asta este răsplata față de promisiunile făcute. Sunt de acord cu domnul Zdrânc, nu e perioada propice pentru a scoate oamenii în stradă. Sau, dacă trebuie neapărat făcut acest lucru, trebuie să ne gândim unde, la măsuri alternative. Dacă nu de aici vor putea apărea alte probleme care cu siguranță se vor lăsa cu efecte negative”, a spus Ioan Dîrzu.

Citește și Primăria Alba Iulia: Evacuarea locatarilor din blocul ”Turturica” va fi pusă în aplicare, cel mai probabil, la mijlocul săptămânii viitoare


3 răspunsuri la “Poziția PSD Alba cu privire la evacuarea locatarilor din blocul Turturica: Poate fi făcută, dar nu la începutul iernii”

  1. mai gunoaielor nu-i de-ajuns ca sunteti la putere si furati cu 10 maini, va mai si prefaceti in umanisti?
    Luati-i acasa si tineti-i pe banii vostri, ca de munca se feresc ca draq de tamaie. CU ocazia asta luati-le si anticonceptionale sa nu mai puieze ca nu suntem obligati sa intretinem la infinit niste paraziti.