Potrivit ministrului Transporturilor, loturile III și IV ale autostrăzii Sebeș-Turda vor fi predate la sfârșitul anului

Dan Costescu, ministrul Transporturilor, estimează că până la sfârșitul acestui an ar putea fi predați aproximativ 80 de kilometri de autostradă de pe sectoarele Sebeș-Turda, Lugoj-Deva și București-Ploiești.

autostrada-timisoara-lugoj „M-am ferit în permanență să raportez un număr de kilometri sau să promit un număr de kilometri pentru că, de obicei, pe mandate lungi se poate face acest lucru, în momentul când îți planifici niște lucruri în anul unul, doi, și începi să vezi rezultate în anii trei și patru. În cazul nostru, când avem un mandat limitat, de un an, m-am ferit pentru că ar fi un fel de asumare a unor lucruri deja realizate de ceilalți din urmă. Pentru ca opinia publică să fie totuși informată, avem niște kilometri care sunt acum susceptibili de a fi predați. Este vorba despre sectoarele de pe Sebeș Turda, de pe sectoarele III și IV, și este vorba și despre sectoarele III și IV de pe Lugoj-Deva”, a declarat ministrul, joi, într-o dezbatere pe tema Master-planului în transporturi, organizată de Comisia pentru transporturi a Camerei Deputaților.

Potrivit ministrului Transporturilor, la aceștia se adaugă alți kilometri de pe Autostrada București-Ploiești, urmând ca „undeva, la sfârșitul anului”, să poată fi predați, în total, între 75 și 80 și ceva de kilometri de autostradă. (Z.U.)

Sursa: agerpres.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

pilu 4 februarie 2016 at 19:18

Toata Europa va cadea in fund cand aude cat de potenti suntem.

??? 4 februarie 2016 at 19:32

Sa nu se grabeasca cu estimarile

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...