Rămâi conectat

Politică Administrație

Potrivit lui Călin Potor – Haosul de la recensamânt, un nou eşec al guvernului băsesciano-bocist!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Recensământul populaţiei 2011 s-a dovedit a fi încă un eşec al actualei guvernări de tristă amintire, condusă dezastruos de emil boc, evident cu litere mici. Deciziile şi declaraţiile contradictorii ale reprezentanţilor Institutului Naţional de Statistică au generat un haos fără precedent, şi descalifică nu numai această instituţie, dar şi guvernul României în general.

După abuzurile legate de solicitarea CNP-ului, lucru nemaintâmplat nicăieri în lume la astfel de operaţiuni, am asistat la un alt mecanism care pune încă odată sub semnul întrebării funcţionarea statului de drept în România: interpretarea şi schimbarea legii şi a legilor de pe o zi pe alta.

Eşecul acestu recensământ este eşecul actualului guvern, indiscutabil. Tocmai de aceea, autorităţile publice, începând cu guvernul şi INS, trebuie să răspundă în faţa opiniei publice la câteva întrebări esenţiale: cine este responsabil pentru acest haos?; ce relevanţă a mai avut CNP-ul, în condiţiile în care unii dintre cetăţeni l-au declarat şi alţii nu?; cine garantează că această bază de date cu CNP-uri nu va fi folosită pentru fraudarea alegerilor viitoare?.

În mod sigur, sunt întrebări retorice. Guvernul nu îşi va asuma acest nou şi penibil eşec. Nimeni nu va plăti cu nimic, că doar trăim în România…iar guvernarea imbecilă a pdl ne ocupă tot timpul…

Deputat PNL de Alba, Călin POTOR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea