Poșta Română introduce în sfârșit posibilitatea plății prin card bancar, urmând să asigure acest serviciu în 1.000 de oficii până la sfârșitul acestui an

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Poșta Română, cel mai mare jucător local de profil, a semnat cu UniCredit Bank contractul și introduce în sfârșit posibilitatea plății prin card bancar, urmând să asigure acest serviciu în 1.000 de oficii până la sfârșitul acestui an.

Ultimele date în acest sens au fost prezentate de Profit.ro în luna august, la acel moment Poșta pregătind achiziționarea a 2.000 de imprimante laser și dotarea tuturor oficiilor informatizate ale companiei cu terminale POS.

USR - Alegeri parlamentare 2020

“Contractul a fost semnat cu UniCredit Bank. Într-o primă fază, POS-urile vor fi montate în 450-500 de oficii din orașele mari, municipii și capitale de județ. Restul vor fi montate până la finele acestui an în orașele mai mici și comunele mai mari”, au declarat acum pentru Profit.ro surse din cadrul Poștei Române.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Licitația pentru cele 1.000 de POS-uri a fost lansată în luna mai, iar aparatele vor fi montate în maximum 60 de zile de la semnarea contractului, conform caietului de sarcini al licitației. Montarea POS-urilor este una dintre măsurile pe care conducerea companiei și-a propus să le pună în practică pentru modernizarea activității Poștei Române.

Ieri, Poșta Română a lansat un nou serviciu, în care clienții pot personaliza plicurile cu propriile imagini. Un alt pas este achiziționarea a 2.000 de imprimate laser monocolor, care vor intra în dotarea oficiilor poștale informatizate. Estimată la 1,6 milioane de lei, fără TVA, pentru 12 luni, licitația este în derulare.

“Prin rearanjarea arhitecturii investiționale, fără angajarea de credite și alte tipuri de finanțări, Poșta Română a găsit resurse interne necesare acestei investiții. Toate calculatoarele din rețeaua poștală vor fi deservite de imprimante laser de mare viteză, care au ca scop scurtarea timpilor de lucru și îmbunătățirea calității prestațiilor poștale.

Totodată, prin realocarea eficientă a resurselor din bugetul propriu, rețeaua națională de puncte de acces informatizate va crește cu 40%, până la finele anului”, a transmis anterior compania. Un alt pas spre modernizare Poștei l-a constituit atribuirea contractului pentru sistemul prin care clienții companiei vor fi anunțați prin SMS, posibil și prin e-mail, despre data și ora livrării coletelor poștale interne.

Sursa: profit.ro

 

 

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Costel 12 octombrie 2018 at 16:58

Wow …intră Posta in secolul XX!!!

Comentariile sunt oprite