Rămâi conectat

Actualitate

Poșta ROMÂNĂ, dotată cu aparate SELF-PAY: Utilizatorii vor putea achita facturile a peste 200 de furnizori

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poșta ROMÂNĂ, dotată cu aparate SELF-PAY: Utilizatorii vor putea achita facturile a peste 200 de furnizori

Poșta Română va fi dotată cu aparate self-pay pentru achitarea facturilor și taxelor de către cetățeni, fără să mai fie nevoie de interacțiunea cu personalul angajat. Tot ce trebuie să facă utilizatorii este să scaneze codul de bare de pe factură și să urmeze indicațiile de pe ecrane.

Poșta Română a intrat în epoca digitalizării. Românii pot achita facturile pentru peste 200 de furnizori de servicii de electricitate, gaze, telefonie, internet, apă, canalizare etc prin intermediul unor aparate de tip self-pay care vor fi amplasate în oficiile poștale din București. Facturile care pot fi achitate prin intermediul acestor terminale aparțin atât furnizorilor din București, cât și din țară.

Ne-am angajat să transformăm Poșta Română într-o companie agilă și orientată spre client. Terminalele de plată din oficiile poștale din București reduc semnificativ timpul de așteptare la ghișeu și marchează încă un pas în direcția digitalizării și modernizării Companiei, a declarat Valentin Ștefan, directorul general al Companiei Naționale „Poșta Română”

Utilizarea terminalelor self-service este extrem de simplă: clienții trebuie doar să scaneze codul de bare de pe factură și să urmeze instrucțiunile de pe ecran. Meniul intuitiv este accesibil chiar și pentru cei fără experiență în tehnologie, dau asigurări reprezentanții Poștei Române. În cazul în care un utilizator va întâmpina probleme, personalul angajat va asigura suportul necesar. În paralel cu digitalizarea serviciilor, Poșta Română va continua să ofere opțiuni tradiționale de plată la ghișeele poștale, inclusiv plata prin intermediul factorului poștal.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

17-18 iulie 2024 | COD GALBEN de INUNDAȚII în Alba și alte zone din țară: Râurile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

17-18 iulie 2024 | COD GALBEN de INUNDAȚII în Alba și alte zone din țară: Râurile vizate Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a emis miercuri 17 iulie 2024, o atenționare cod galben de inundații pe mai multe râuri din Alba și alte județe din țară.  Sunt prognozate scurgeri importante pe versanţi, torenţi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea