Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Post „călduț” de șef la SVSU Alba Iulia, scos la concurs: Cine va fi angajatul cu numărul 1000 din Primăria Alba Iulia?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Post „călduț” de șef la SVSU Alba Iulia, scos la concurs: Cine va fi angajatul cu numărul 1000 din Primăria Alba Iulia?

Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al municipiului Alba Iulia scoate la concurs, pe perioadă nedeterminată, un post de conducere în cadrul său, în data de 9 ianuarie 2023.

Pentru funcția de șef serviciu, gradul II, se impun următoarele condiții de participare:

CITEȘTE ȘI: Primăria Alba Iulia, în pragul a 1000 de angajați. În urma ”reformelor” a ajuns unul dintre cei mai mari angajatori din oraș

> Studii de specialitate: Studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în domeniul fundamental (DFI): Științe inginerești sau domeniul de licență (DL) : drept, economie, științe administrative- specializarea: administrație publică.
> Absolvent cu diplomă a studiilor universitare de master în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției publice sau cu diplomă echivalentă conform prevederilor art. 153 alin. (2) din Legea educației naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare;
> Vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice: minimum 5 ani;
Condițiile generale:

Potrivit documentului pus la dispoziție de Primăria Alba Iulia, candidații trebuie să îndeplinească condițiile prevăzute de art. 465 din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare.

Durata timpului de muncă pentru funcția publică de conducere de șef serviciu, gradul II este de 8 ore/zi, respectiv 40 ore/săptămână, reprezentând durata normală a timpului de muncă.

Rămâne de văzut dacă acest concurs va fi câștigat în baza unui rezultat obținut pe merit și nu de către cineva „sortit” să obțină funcția.

Desigur, cum aceștia sunt buni la toate, la SVSU ar merge oricând un economist sau jurist, poate chiar și un avocat fără clienți.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc Românii care dețin două mașini sau două apartamente, trebuie să știe că vânzarea celei de-a doua mașini sau a celei de-a doua locuințe în decursul aceluiași an calendaristic poate implica costuri suplimentare. Conform unei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea