Posesorul a două mandate de ARESTARE, prins de către polițiști. Sibianul a fost depus la Penitenciarul Aiud

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii emise de Judecătoria Alba Iulia, respectiv Blaj. Bărbatul din Sibiu pretindea diverse sume de bani de la persoane care doreau să lucreze în străinătate, activitatea sa infracțională derulându-se în special în județul Alba și Sibiu.

La data de 15 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii emise în cursul anului 2016, de Judecătoria Alba Iulia, respectiv Judecătoria Blaj față de un sibian în vârstă de 46 de ani.

ELIT

În perioada 2013 – 2014, bărbatul a pretins diverse sume de bani de la persoane care căutau un loc de muncă în străinătate, activitatea sa infracțională derulându-se în mai multe județe din Transilvania, îndeosebi județele Alba și Sibiu.

Sibianul s-a sustras punerii în aplicare a mandatelor emise de judecătoriile menționate, fiind depistat de polițiști pe raza municipiului Sibiu.

Mihail David - 2020

Bărbatul a fost condamnat la executarea a 5, respectiv 3 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune în formă continuată și a fost încarcerat în Penitenciarul Aiud.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...