Porțiunea de trotuar de pe str. Costache Negruzzi din Alba Iulia, afectată de lucrări la canalizare, va fi refăcută azi

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Reprezentanții Biroului Disciplina în Construcții, de la Primăria Alba Iulia, au efectuat verificări în teren, pentru a stabili dacă problema sesizată de un cetățean, prin articolul ”FOTO ȘTIREA TA/ Șanț săpat pe strada Costache Negruzzi din Alba Iulia, la un an după ce a fost modernizată. Cetățean: ”Nu pot să cred ca s-a dat autorizație. Ne rupem mașinile”, este reală și au transmis următorul răspuns:

”În urma verificărilor în teren pe str. C. Negruzzi, s-a constatat că sunt în curs de execuție lucrările de refacere a  porțiunii  de trotuar afectată de intervenția pentru: Extindere și branșament apă, extindere și racord canal.  Din declarațiile celor ce lucrează, în cursul zilei de azi, 27.10.2017, se va finaliza lucrarea de refacere”.

USR - Alegeri parlamentare 2020

**************************

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Mita 27 octombrie 2017 at 19:09

„s-a constatat că sunt în curs de execuție lucrările de refacere a porțiunii de trotuar”…e mare gradina ta doamne! Sa inteleg ca avem prima trecere de pietoni din lume pe trotuar. Ori astia sunt retardati ori ne cred prosti.

Comentariile sunt oprite