Rămâi conectat

Curier Județean

Porțiunea de trotuar de pe str. Costache Negruzzi din Alba Iulia, afectată de lucrări la canalizare, va fi refăcută azi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Reprezentanții Biroului Disciplina în Construcții, de la Primăria Alba Iulia, au efectuat verificări în teren, pentru a stabili dacă problema sesizată de un cetățean, prin articolul ”FOTO ȘTIREA TA/ Șanț săpat pe strada Costache Negruzzi din Alba Iulia, la un an după ce a fost modernizată. Cetățean: ”Nu pot să cred ca s-a dat autorizație. Ne rupem mașinile”, este reală și au transmis următorul răspuns:

”În urma verificărilor în teren pe str. C. Negruzzi, s-a constatat că sunt în curs de execuție lucrările de refacere a  porțiunii  de trotuar afectată de intervenția pentru: Extindere și branșament apă, extindere și racord canal.  Din declarațiile celor ce lucrează, în cursul zilei de azi, 27.10.2017, se va finaliza lucrarea de refacere”.

**************************

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa [email protected] sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Județul Alba, reprezentat cu mândrie la Festivalul Național al Acordeonului din Estonia, „HARMOONIKA”

Bera Larisa

Publicat

în

Județul Alba, reprezentat cu mândrie la Festivalul Național al Acordeonului din Estonia, „HARMOONIKA” Grupul instrumental al Ansamblului Folcloric al Județului Alba din cadrul CCAB, format din trei artiști instrumentiști de talie națională (Marcel Oloieru-acordeon, Ștefan Petriman-vioară și Claudiu Crăciun-contrabas), au revenit din Estonia, acolo unde au luat parte și au reprezentat cu mare succes județul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea