Portarul Roberto Bodea (Performanţa Ighiu): “Fiecare meci este un test! Vrem cât mai multe victorii” |Portarul arădean visează să joace cândva cu UTA în prima ligă

Paul Voicu - Primar 2020

Portarul echipei de liga a III-a Performanţa Ighiu, Roberto Bodea, s-a acomodat repede cu atmosfera din cadrul lotului pregătit de Adorian Himcinschi, primind doar 4 goluri în primele 6 etape, câdn a fost integralist. GoalkeperuRoberto Bodea Performanta Ighiu 2l în vârstă de 22 de ani, venit în vară de la UTA Arad, dă randament în poartă nou-promovatei din judeţul Alba, echipă clasată pe locul 6 în seria IV-a.

“Am venit la Ighiu pentru a face performanţă. Unitatea, grupul solid s-au dovedit a fi atuurile noastre în acest start bun de sezon. Sper să îmi ajut în continuare colegii, împreună să adunăm cât mai multe victorii şi să urcăm în clasament. Pentru mine fiacare meci e un test şi trag tare la antrenamente în timpul săptămânii pentru al putea trece cu brio”, a declarat portarul ce a învăţat ABC-ul fotbalului la echipa de juniori a celor de la UTA Arad. “Bodea este un portar de valoare, de asta l-am adus la echipă. Sper ca în jocurile rămase să dea dovada de acelaşi echilibru şi să aducă acelaşi aport ca şi până acum”, a spus antrenorul Adorian Himcinschi.

ELIT

Bodea: “Ar fi o onoare să joc cu UTA în Liga 1!”

Roberto Bodea vrea să ajungă în atenţia echipelor de nivel superior. Acesta a vorbit şi despre echipa din oraşul său natal. “Sper ca prin evoluţiile mele să pot atrage atenţia pentru o nouă experienţă la un nivel mai înalt. Mereu sunt la curent cu ce se întâmplă la UTA şi ţin legătura cu foştii colegi şi antrenori. UTA joacă cu mulţi juniori din propria pepinieră anul acesta, şi se doreşte creşterea acestora în valoare pe lângă cei tineri şi experimentaţi. Consider că orice fotbalist îşi doreşte să evolueze în prima ligă cu echipa lui de suflet din oraşul unde s-a născut, şi pentru mine ar fi o onoare să apăr cu Aradul în Liga 1, acolo unde e locul <<Campioanei Provinciei>>”, a mai spus Roberto, aflat sub contract cu Ighiul până la finalul sezonului.

Articol scris de Lucian Danciu

Mihail David - 2020

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...