Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Portarul albaiulian Vlad Ignat, din “Giulești” … la Unirea Dej

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Goalkeeperul albaiulian Vlad Ignat (22 de ani) a ajuns la Unirea Dej, după un sezon petrecut în “Giulești”, alături de noul Rapid, clubul ce a promovat în eșalonul terț la finele unui campionat în care s-a duelat cu CSA Steaua.

Tot la gruparea dejeană este un alt fost unirist, fundașul Narcis Rus și încearcă să ajungă juniorul cugirean Marian Codrea. “Cei de la Rapid m-au anunțat înainte de cantonament că vor să folosească junior în poartă în Liga a 3-a și că nu se vor baza pe serviciile mele”, a spus portarul lansat în fotbal de Unirea Alba Iulia. “Era deja foarte târziu, majoritatea echipelor își formaseră loturile. Cei de la Dej m-au contactat, aici Primăria a luat echipa, ne-am înțeles și am decis să vin să ajut, să am jocuri în picioare și să mă ajut pe mine”, a spus Vlad. Ignat a mai evoluat în Spania, la Valladolid, apoi s-a întors în țară la Corona Brașov, de unde a trecut la Dinamo II, Metalurgistul Cugir, ACS Berceni, FC Brașov, Șurianu Sebeș sau Metalul Reșița.

Vara trecută era aproape de Performanța Ighiu, dar apoi a fost atras de proiectul renașterii formației din “Giulești”, cu Daniel Niculae, Daniel Pancu și Constantin Schumacher, AS Academia Rapid dominând Liga a IV-a din Capitală. “Am avut oferte din Liga a 2-a dar am preferat să nu părăsesc zona Alba – Cluj decât dacă chiar se merită. Am semnat pe 10 luni, dar sunt perspective mari, datorită meciurilor bune făcute anul trecut în «alb-vișiniu», ca la iarnă sau cel târziu vara viitoare, să plec într-o altă țară, sau la un nivel superior”, a declarat Vlad Ignat, fost coechiper la loturile naționale de juniori cu Valentin Cojocaru (Viitorul Constanța). Unirea Dej va activa în continuare în Liga a 3-a, în Seria a 5-a, unde va fi colegă cu conjudețenele CS Ocna Mureș și Unirea Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea