Portarul albaiulian Vlad Ignat a ales: Rapid Bucureşti! Gruparea din „Giuleşti” renaşte cu portarul albaiulian între buturi

Portarul albaiulian Vlad Ignat (21 de ani) a luat o decizie importantă în carieră, urmând să evolueze în campionatul viitor la Rapid Bucureşti, în „alb-vişiniu”. Goalkeeperul originar din Cetatea Marii Uniri va juca în Liga a IV-a Bucureşti şi are oportunitatea duelurilor cu „granzii” Steaua, Dinamo, Progresul, Carmen, echipe ce se doresc continuatoare ale unor grupări de tradiţie.

Vara a fost una încărcată pentru Vlad Ignat, care după ce a terminat contractul cu Metalul Reşiţa a semnat cu Performanţa Ighiu. Divizionara terţă era dispusă să-l împrumute la Ripensia Timişoara (actualul lider al Ligii a 2-a), însă acesta a revenit sub comanda lui Mihai Manea, a bifat cantonamentul centralizat de la Codlea şi a jucat în partidele de verificare. Ex-uniristul a fost atras de proiectul renaşterii formaţiei din „Giuleşti”, cu Daniel Niculae – preşedinte, Daniel Pancu – director tehnic şi Constantin Schumacher – antrenor principal. AS Academia Rapid București, echipa înființată de Primăria Sectorului 1, care a obținut dreptul de folosință a mărcii, culorilor și siglei FC Rapid de la societatea SC FC Rapid SA, a fost înscrisă de Asociația Municipală de Fotbal București (AMFB) în ediția 2017-2018 a Ligii a IV-a, la fel ca și formațiile CSA Steaua, aparținând Armatei, și CS FC Dinamo, aflată în proprietatea lui Nicolae Badea.

 

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...