Portarul albaiulian Vlad Ignat a ales: Rapid Bucureşti! Gruparea din „Giuleşti” renaşte cu portarul albaiulian între buturi

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Portarul albaiulian Vlad Ignat (21 de ani) a luat o decizie importantă în carieră, urmând să evolueze în campionatul viitor la Rapid Bucureşti, în „alb-vişiniu”. Goalkeeperul originar din Cetatea Marii Uniri va juca în Liga a IV-a Bucureşti şi are oportunitatea duelurilor cu „granzii” Steaua, Dinamo, Progresul, Carmen, echipe ce se doresc continuatoare ale unor grupări de tradiţie.

Vara a fost una încărcată pentru Vlad Ignat, care după ce a terminat contractul cu Metalul Reşiţa a semnat cu Performanţa Ighiu. Divizionara terţă era dispusă să-l împrumute la Ripensia Timişoara (actualul lider al Ligii a 2-a), însă acesta a revenit sub comanda lui Mihai Manea, a bifat cantonamentul centralizat de la Codlea şi a jucat în partidele de verificare. Ex-uniristul a fost atras de proiectul renaşterii formaţiei din „Giuleşti”, cu Daniel Niculae – preşedinte, Daniel Pancu – director tehnic şi Constantin Schumacher – antrenor principal. AS Academia Rapid București, echipa înființată de Primăria Sectorului 1, care a obținut dreptul de folosință a mărcii, culorilor și siglei FC Rapid de la societatea SC FC Rapid SA, a fost înscrisă de Asociația Municipală de Fotbal București (AMFB) în ediția 2017-2018 a Ligii a IV-a, la fel ca și formațiile CSA Steaua, aparținând Armatei, și CS FC Dinamo, aflată în proprietatea lui Nicolae Badea.

ELIT

 

Dan HENEGAR