Rămâi conectat

Sănătatea și natură

Portalul calitatespitale.ro a fost relansat! Pacienții pot evalua confortul, serviciile și personalul din spitale  

Ziarul Unirea

Publicat

în

Calitatespitale.ro este primul concept privat, independent de colectare si analiza a datelor privind experienta pacientilor in legatura cu calitatea serviciilor furnizate de spitalele din Romania. Calitatespitale.ro urmareste, analizeaza si comunica informatii privind calitatea serviciilor furnizate de catre spitalele din Romania conform urmatoarelor dimensiuni de calitate:

  • Calitate confort
  • Calitate servicii
  • Calitate personal

spitalBazat pe experienta pacientilor prin calitatespitale.ro, analizam, evaluam, sprijinim si incurajam dezvoltarea calitatii serviciilor furnizate in spitalele din Romania intr-un mod transparent si independent, cu valoare statistica.

In contextul nefavorabil al acestei perioade in ceea ce priveste domeniul medical romanesc, iata ca apar si vesti bune. S-a relansat portalul www.calitatespitale.ro intr-un nou format avand ”chei” de verificare mai eficente

Venind in intampinarea nevoilor pacientilor, punem la dispozitia acestora un instrument prin care isi pot face auzite vocile, prin care pot sa-si exprime parerea in conditii de completa siguranta si in mod organizat, astfel incat aceasta sa poata ajunge si la managerii de spital, si la decidenti.

Astfel pentru prima data, parerea pacientilor poate conta pentru clasificarea si evaluarea reala a calitatii serviciilor oferite de spitale.

Clasificarea spitalelor in functie de opinia pacientilor este larg raspandinta in lume, rolul sau fiind acela de a orienta pacientul catre cel mai performant spital in care ar putea beneficia de ingrijiri de calitate, cat mai aproape de zona sa de rezidenta, sau de a-i oferi o informatie despre centrele de excelenta care trateaza anumite boli. Spitalele clasificate in topul celor mai bune, de obicei beneficiaza de o atentie speciala inclusiv din partea decidentilor.

De aceea, invitam toti fostii si actualii pacienti, asociatiile de pacienti, toate persoanele interesate, sa isi faca auzita parerea si sa completeze chestionarul pus la dispozitie pe www.calitatespitale.ro.

Acceseaza siteul www.calitatespitale.ro , tasteaza judetul sau numele spitalului, selecteaza-l si completeaza corespunzator experientei tale. Nu uita sa validezi raspunsul din adresa de mail. Un pacinet poate completa o data la 30 de zile acest chestionar din motve de siguranta.

Daca toate spitalele din Romania ar avea implementat acest sistem am avea cea mai exacta metoda de masurare a satisfactiei pacentiilor.

Calitate Spitale reprezinta primul portal independent dedicat evaluarii spitalelor din Romania pe baza experientei pacientiilor. Te invitam sa fi alaturi de noi intr-un parteneriat pentru a sustine calitatea si transparenta in sistemul de sanatate. Aici experienta ta conteaza.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sănătatea și natură

Sănătatea și natură

15 decembrie: Ziua Internațională a Ceaiului

Mădălina Opriș

Publicat

în

15 decembrie: Ziua Internațională a Ceaiului O delicioasă și relaxantă ceașcă de ceai este binevenită oricând, dar mai ales pe 15 decembrie, ziua dedicată acestei băuturi, ce ocupă locul doi în lume după apă, într-un top al băuturilor consumate. Ziua internațională a ceaiului a fost marcată pentru prima dată în 2005, în India, ca urmare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea