Rămâi conectat

Ştirea zilei

Polițiștii și jandarmii NU vor avea pensiile tăiate. Declarațiile reprezentanților MAI

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Angajații din cadrul Ministerului Afacerilor Interne nu vor avea pensiile și nici condițiile de pensionare modificate în urma ultimelor decizii ale autorităților.

Astfel, reprezentanții MAI au declarat următoarele aspecte: ,,Având în vedere informațiile vehiculate în spațiul public referitoare la o posibilă modificare a condițiilor de pensionare pentru angajații MAI, precizez că, la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, nu a existat, nu există în prezent și nu se are în vedere pentru perioada următoare, intenția de a promova, susține ori elabora o astfel de inițiativă legislativă, în vederea modificării prevederilor legale, privind sistemul pensiilor militare, ori a condițiilor legate de vârstă pentru a accesarea acestui drept.”

Aceste declarații se întâmplă în contextul anulării pensiilor speciale, lucru intens dezbătut în țara noastră.

Senatorii și deputații USR au anunțat marți că urmează să demisioneze în bloc din Parlament, începând cu ultima zi a actualei legislaturi, liderul Dan Barna susținând că această demisie reprezintă garanția că nu vor beneficia de pensia specială prevăzută de lege.

Un gest similar a anunțat că va face și președintele Camerei Deputaților, social-democratul Marcel Ciolacu. El a demisionat din Parlament și la finalul legislaturii precedente, tot cu scopul declarat de a nu beneficia de pensia specială.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Oameni cu inima mare! Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud

Unirea Ziarul

Publicat

în

Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud Timp de o săptămână mai mulți voluntari din Franța, Germania, dar și alte state europene s-au aflat la Aiud, unde au construit un loc de joacă pentru copii. Toate materialele din care s-a realizat parcul de joacă pentru copiii aiudeni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea