Rămâi conectat

Curier Județean

Poliţiştii din Alba au intervenit, în ultimele 24 de ore, la 43 de evenimente, au aplicat 99 de amenzi şi au constatat 22 de infracţiuni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din Alba au intervenit la 43 de evenimente, au aplicat 99 de amenzi şi au constatat 22 de infracţiuni.  

La data 17 ianuarie a.c., poliţiştii din Alba au intervenit la 43 de evenimente, din care 41 de solicitări ale cetăţenilor făcute prin serviciul de urgenţă 112.

Au fost constatate 22 de infracţiuni şi au fost aplicate 99 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de  24.450 lei, din care 14 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991, 83 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

Au fost reţinute 9 permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice şi au fost retrase două certificate de înmatriculare, unul dintre acestea pentru neechiparea autoturismului cu cauciucuri de iarnă.

Un autor de infracțiune au fost depistat în flagrant delict.

Acţiunile poliţiştilor, în sistem integrat, alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, dedicate creşterii siguranţei cetăţenilor, vor continua.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea