Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Poliția Alba combate ilegalităţile silvice în zona Munţilor Apuseni

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi 17 ianuarie, poliţiştii Serviciului Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu specialişti din cadrul  I.T.R.S.V. Cluj Napoca, au organizat o acţiune de combatere a ilegalităţilor silvice în zona Munţilor Apuseni.

Potrivit IPJ Alba, în cadrul acestei acţiuni, pe D.J. 762, pe raza localităţii Bogdăneşti, a fost depistat P.V.I., de 36 de ani, din Cîmpeni, care transporta cu o autoutilitară 17  metri cubi de material lemnos de esenţă răşinoasă, pentru care nu a putut prezenta documente legale de transport.

În localitatea Avram Iancu a fost depistat M.F.O., de 28 de ani, în timp ce transporta 19 metri cubi de material lemnos, fără a poseda documente legale de însoţire a mărfii.

Faţă de cei doi  bărbaţi a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, în  conformitate cu prevederile art. 19 al.1, lit. b din Legea 171/2010 iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată.

 foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea