Rămâi conectat

Curier Județean

Polaris notifică primăria Alba Iulia ca va pleca din 8 septembrie: Va prelua RER VEST & RETIM serviciul de salubrizare?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Societatea SC Polaris M Holding a notificat primăria municipiului Alba Iulia ca din data de 8 septembrie, anul curent, va expira contractul pentru activitățile de salubrizare menajeră. Societatea a încheiat un contract cu altă municipalitate și își va muta întreaga infrastructură la noua locație.

Din data de 8 septambrie serviciul de salubrizare menajeră ar trebui să fie preluat de firma care a câștigat licitație și anume asocierea RER VEST & RETIM. Contractul cu o valoare de peste 60.000.000 de lei a fost câștigat de asocierea dintre cele două firme, la începutul lunii octombrie 2020.

Operatorul ar urma să administreze Centrul de Management Integrat al Deşeurilor de la Galda de Jos şi staţiile de transfer de la Blaj şi Tărtăria, precum şi cele de sortare de la Zlatna şi Baia de Arieş şi Aiud, dar şi transportul deşeurilor de la aceste staţii la centrul de la Galda de Jos.

CITEȘTE ȘI: Grevă spontană la groapa de gunoi de la Galda. Câțiva muncitori au încetat lucrul, dar activitatea de preluare a deșeurilor nu a fost afectată

„În anul 2013 între Municipiul Alba Iulia și SC POLARIS M HOLDING SRL a fost încheiat contractul de concesionare a serviciului de salubrizare nr 69525. Durata acestui contract a fost de trei ani, cu posibilitatea de prelungire cu jumătate din perioada inițiala, întrucât până la expirarea duratei inițiale, ADI Salubris nu a reușit concesionarea serviciului de salubrizare în Județul Alba (incluzând Municipiul Alba Iulia), contractul a fost prelungit succesiv.

Ultima prelungire avea că termen limita preluarea serviciului de către operatorul desemnat – RER VEST, preluare ce urma să fie realizată după perioada de mobilizare, care expiră la patru luni de la operaționalizarea CMID GALDA, respectiv 08 septembrie 2021.

Ca atare, societatea noastră a încheiat un alt contract, cu o altă municipalitate, care impune mutarea întregii infrastructuri alocată în prezent activității de salubrizare menajeră în Alba Iulia.

Vă mulțumim și pe această cale pe colaborarea avută în ultimii opt ani și va asigurăm de întreaga noastră considerație. În consecința, va rugăm să luați toate măsurile necesare pentru preluarea serviciului de salubrizare menajeră, nu mai târziu de 8 septembrie 2021, dată de la care societatea noastră nu va mai presta această activitate în Municipiul Alba Iulia”, se arată în notificarea trimisă de către SC Polaris M Holding primăriei Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

”Cadet pentru o zi” – elevi din Alba Iulia au experimentat viața de ”militar”, la Batalionul 136 Geniu „Apulum”

Unirea Ziarul

Publicat

în

”Cadet pentru o zi” – elevi din Alba Iulia au experimentat viața de ”militar”, la Batalionul 136 Geniu „Apulum” Cu prilejul aniversării Zilei Forțelor Terestre, la Batalionul 136 Geniu „Apulum” s-a desfășurat ieri, 18 aprilie, proiectul „Cadet pentru o zi”. Astfel, elevi de clasele a VII-a și a IX-a din municipiul Alba-Iulia au răspuns pozitiv […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea