Proiecţie de gală „Despre oameni şi melci” la Alba Iulia. Vor fi prezenţi actori din distribuţie, în frunte cu regizorul Tudor Giurgiu

Timp de 4 zile, la Alba Iulia, se va desfăşura festivalul „Alba Iulia Music & Film Festival”. În cadrul festivalului, cinefilii albaiulieni, şi nu numai, vor avea ocazia să vadă o proiecţie, în premieră la Alba Iulia, a filmului românesc care a bătut toate recordurile la numărul de spectatori în primele zile după difuzare, „Despre oameni şi melci” în regia lui Tudor Giurgiu.

Pentru proiecţia de gală, care va avea loc sâmbătă, ora 20.00, la Piaţa Cetăţii Open Air, va veni la Alba Iulia şi o mare parte a echipei filmului, în frunte cu regizorul Tudor Giurgiu şi actorii Dorel Vişan şi Ovidiu Crişan.

Acţiunea filmului „Despre oameni şi melci” se petrece în anul 1992, în Câmpulung Muscel, la fabrica de maşini ARO. Publicul va putea gusta din plin o comedie savuroasă cu români descurcăreţi, care pornesc într-o aventură de zile mari atunci când află că fabrica se închide peste o săptămână şi că ar urma să devină crescătorie de melci. Hotărâţi să îşi salveze locurile de muncă, ei au o idee ingenioasă pe care se decid să o pună în practică, prilej de a descoperi noi lucruri despre ei, familiile şi prietenii lor.

La Alba Iulia Music & Film Fest, „Despre oameni şi melci” va fi proiectat:

vineri, 28 septembrie ora 18.00, la Sala Ferdinand (Palatul Principilor)
PROIECŢIE-EVENIMENT – sâmbătă, ora 20.00,  la  Piaţa Cetăţii Open Air

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...