Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Pofta de dulciuri l-a dus la pușcarie: Cum a ajuns un bărbat din Alba la închisoare pentru 20 de ciocolate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pofta de dulciuri l-a dus la pușcarie: Cum a ajuns un bărbat din Alba la închisoare pentru 20 de ciocolate

Un bărbat din Alba a fost condamnat la de către magistrații Judecătoriei Alba Iulia la pedeapsa de 1 an şi 3 luni închisoare, în regim de detenţie efectivă, pentru furt.

Potrivit rechizitoriului, în fapt, la data de 13.03.2021, în jurul orei 09:50, în timp ce se afla în incinta unității comerciale Kaufland, inculpatul a luat de pe rafturi 10 ciocolate marca ,,Mon Cherry” și 10 ciocolate marca ,,Merci”, bunuri pe care ulterior le-a ascuns sub articolele vestimentare, trecând de casele de marcat fără a le achita.

Prejudiciul creat prin comiterea faptei este în cuantum de 118,80 lei și a fost recuperat integral prin restituirea bunurilor.

Cu ocazia audierii, martorul, în calitate de agent de pază, a declarat faptul că, la data de 13.03.2021, în jurul amiezii, în timp ce se afla de serviciu, a observat o persoană de sex masculin care a luat de pe raftul cu ciocolată mai multe produse, s-a îndreptat apoi spre raionul cu chipsuri, unde a introdus produsele în interiorul gecii.

Ulterior, persoana a revenit la raionul cu praline de ciocolată, de unde a mai luat câteva produse pe care le-a introdus din nou în geacă.

Această persoană s-a îndreptat spre casa de marcat unde a achitat o parte din produse, apoi a fost oprit pentru verificarea bonului şi a produselor cumpărate. La această verificare, persoana în cauză a recunoscut că are asupra lui şi alte produse sustrase şi neachitate, respectiv mai multe tablete de ciocolată şi praline.

Societatea Kaufland S.C.S nu se constituie parte civilă în proces împotriva inculpatului, având în vedere că prejudiciul a fost recuperat integral, dar nu înţelege să se împace cu acesta şi solicită tragerea la răspundere penală.

Sentința nu este definitivă, ea putând fi atacată cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință

Ziarul Unirea

Publicat

în

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință Este doliu în familia primarului de la Alba Iulia. Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață vineri, 26 aprilie, după o grea suferință. Citește și: Mesaje de condoleanțe Mama primarului Gabriel Pleșa, Maria Pleșa, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea