Podul de acces în Cetate, din zona parcul de joacă/Electrica, a fost reconstruit în totalitate: Lucrări în valoare de aproape 100.000 de lei

Primăria Alba Iulia anunță că lucrările de reparații capitele la podul de acces în cetate (din zona parcul de joacă/Electrica) au fost finalizate. Ca urmare, a putut fi reluat accesul în latura de Sud-Est a Cetății.

Podul are o lungime de aproximativ 20 m și este realizat din lemn de brad pe grinzi de metal. Degradarea suferită de-a lungul timpului a presupus intervenții majore, cu alte cuvinte, podul a fost reconstruit cu totul.

ELIT

Costurile lucrărilor sunt de: 98.001,71 lei cu TVA.

Lucrările au fost realizate în cadrul contractului de întreținere și reparații pentru Cetatea Alba Carolina, iar executantul a fost firma Transilvania Prest Solution SRL.

Mihail David - 2020

“Reușim să redeschidem accesul în latura de sud-est a Cetății. Podul de lemn din zona Electrica, așa cum îl știu albaiulienii, a fost reconstruit de la zero nu a suportat doar lucrări de reparații. Am preferat să facem lucrurile exact așa cum trebuie, pentru că siguranța celor care vor trece pe acolo, zi de zi, e mai importantă decât un plan sau o soluție tehnică rapidă.” – Voicu PAUL, viceprimar cu atribuții de primar al Municipiului Alba Iulia

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...