Rămâi conectat

Politică Administrație

PNL face apel la PSD să susțină în Senat un candidat independent pentru funcția de judecător la Curtea Constituțională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Partidul Național Liberal face apel la PSD să susțină în Senat propunerea PNL de candidat pentru poziția vacantă de membru al Curții Constituționale, Monalisa Neagoe, un magistrat de carieră, o persoană care este departe de orice fel de suspiciune de afiliere politică.

ccrPNL consideră că este extrem de important ca în instituțiile publice, de genul Curții Constituționale, să fie susținute persoane cu credibilitate, cu integritate, care nu trebuie să aibă nicio etichetă politică.

Candidatura susținută de PSD pentru postul de judecător al CCR este văzută ca fiind una politică, nu neapărat tehnică, motiv pentru care considerăm că este oportun ca Senatul să voteze un om cu competență și experiență în domeniu, un magistrat de carieră.

Așa cum s-a angajat, PNL propune pentru funcția vacantă de judecător al Curții Constituționale o persoană care nu este afiliată niciunui partid politic, cu un parcurs profesional de necontestat.

Doamna judecător Monalisa Neagoe este fost președinte al Tribunalului București timp de două mandate și actual membru al CSM.

Dan Simedru,

Deputat PNL de Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea