PNL Alba și-a stabilit lista delegaților la Congresul extraordinar de la sfârșitul acestei luni

Recent, la Alba Iulia, a avut loc Delegația Permanentă a organizației județene a PNL Alba. La eveniment au participat parlamentarii de Alba ai PNL, conducerea județeană a partidului, precum și reprezentanții tuturor organizațiilor locale.

Delegaţia Permanentă exercită conducerea partidului și are între atribuții adoptarea măsurilor ce se impun pentru îndeplinirea hotărârilor Congresului și Conferințelor județene, aplicarea Programului de guvernare și a tuturor programelor şi politicilor sectoriale ale partidului, în funcţie de evoluţia social-politică a ţării.

ELIT

După cum se știe, în zilele de 22-23 februarie, la București, va avea loc Congresul extraordinar al PNL. În aceste condiții, Delegația Permanentă a PNL Alba a stabilit lista delegaților organizației județene la acest Congres. Conform Statutului PNL, la Congresul extraordinar de la București vor participa 5 reprezentanți de drept ai organizației județene și încă 27 de membri desemnați în cadrul Delegației Permanente. Cei 5 reprezentanți de drept sunt: Teodor Atanasiu, senator PNL de Alba și membru în Delegația Permanentă la nivel național a PNL, deputații PNL de Alba, Călin Potor și Dan Coriolan Simedru, vicepreședintele PNL Alba Simion Crețu, în calitate de reprezentant al organizației județene, precum și Florin Roman, în calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean Alba.

Pe de altă parte, deoarece în acest an vor avea loc alegeri în organizațiile PNL de la toate nivelurile, Delegația Permanentă a PNL Alba a stabilit calendarul Adunărilor generale pentru alegeri la organizațiile liberale din județ. Practic, aceste adunări generale vor debuta în 15 martie, iar ultima va avea loc în 8 iunie. Conferința Teritorială a PNL Alba va avea loc la Alba Iulia în 29 iunie.

În cadrul acestei întâlniri statutare a Delegației Permanente am discutat, pe lângă problemele organizatorice, și despre participarea delegaților noștri la Congresul extraordinar în cadrul căruia se va aproba un nou Statut, pregătit de Comisia desemnată la nivel național cu elaborarea acestuia. Anul 2013 este foarte important pentru politica PNL, deoarece alegerile care vor avea loc în toate organizațiile locale trebuie să consolideze partidul nostru și să ne asigure instrumentele necesare pentru a ne îndeplini obligațiile și angajamentele asumate de PNL, atât prin Programul de Guvernare, cât și prin Strategia de dezvoltare a țării, elaborată de USL. Vom comunica de la București impresiile noastre asupra Congresului, în care se vor lua decizii decisive pentru viitorul politicii liberale românești”, a declarat Simion Crețu, vicepreședintele PNL Alba.

ADEZIUNE PLUS

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

Te-ar putea interesa și:

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

DREPT LA REPLICĂ| Beniamin Todosiu: Lansez un apel public la unitate în interiorul USR – PLUS. Îi rog pe colegii de alianță să renunțe la orgolii și la lupta disperată pentru funcții

Locuitorii județului Alba urmăresc cu dezamăgire, în ultimele zile, relatările din presa locală privind presupuse neînțelegeri din interiorul USR –… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

5 Comentarii

Fan Buglea 6 februarie 2013 at 16:34

Sper ca din cei 27 membrii sa nu lipseasca Rares Buglea , care ar merita sa fie presedinte PNL ALba . Rares , suntem alaturi de tine , jos cu tiganii , hai sa aratam ca noi , liberalii suntem urmasii lui Antonescu , Ion Antonescu !

Aurelian 7 februarie 2013 at 11:52

Chelului, tichie de matase! Si eu m-as bucura ca Buglea sa fie ales Presedinte PNL Alba, ca astfel se va desconspira adevarata fata a acestor falsi democrati, ce au confiscat PNL Alba!

Romanul 6 februarie 2013 at 22:33

RARES BUGLEA …BRAVO ,cred ca in asentimentul tau este intreaga europa ,dar toti profitorii si parveniti se ascund si te acuza sa creasca in ochii unora cat si pentru a profita de voturile rromilor asa cum au mai procedat .Astfel Romania va deveni RROMANIA .
VOI CEI CARE AL COMBATETI PE RARES sunteti falsi si parveniti .
Europa” va imbratiseaza rromilor” pentru tot ce faceti de la furturi de clopote si pana la mancatul de lebede ..sau invers cronologic .

CATEVA INTREBARI PENTRU PRIMARUL DIN ALBA IULIA,PRIN ZIARUL DUMNEAVOASTRA .
– CAND AVETI DE GAND SA ARBORATI DRAPELUL TRICOLOR SI PE OBELISCUL LUI HOREA ,CLOSCA SI CRISAN ,,pe CELULA LUI HOREA ? PENTRU CA DE DOI ANI DE CAND FAC LA PESTE 70 DE ANI EFORTUL DE A FI LA ZIUA DE 1 DEC. LA ALBA IULIA – NU AM VAZUT NICI MACAR O PAMBLICA TRICOLORA ,NICI O COROANA SAU JERBA (cu exc. ac an cand o modesta coroana a fost pusa la un colt de catre consilier local -cinste lui )
Acesti martiri au luptat pentru libertate si dezrobire ,datorita lor astazi sunteti aici dv.
Invatati de la maghiari care abordeaza oriunde si orcand aceste insemne ale lor aici in Romania .
Cum se explica faptul ca pe alte monumente coroanele acopera soclurile ,dar aici nu pot pune o jerba .
Cum e posibil ca obeliscul sa fie murdarit cu graffiti,usa acestuia si a celulei este mancata de rugina ,.Cine sa vina sa le vopseasca domnule primar ??? esti roman ,aperi drepturile castigate de acesti martiri de A .Iancu ,de motii care te apara si votat ?.
Luati masuri si in jurul obeliscului construiti un gard metalic din fier forjat ornamentat ,asa cu au alte monumente europene ,ASTFEL CA NIMENI SA NU SE MAI URCE PE ACEST MONUMENT SI PE ALTELE DE ASEMENEA . ..Ca turist sa faci o poza ca amintire ca ai fost la ALBA IULIA ,trebuie sa astepti si sa se elibereze statuia de cei ce o vandalizeaza ,cu tigara in mana cu sticla de alcol si cu orice ..numai cu un tricolor nu ..
ATI FACUT MULTE IN CETATEA ALBA ..DAR ATI LASAT ABANDONATA ISTORIA NOASTRA ,PROMOVATI ISTORIA IMPERIULUI AUSTRO-UNGAR ,a celor care numai asuprire si robie au adus populatiei ardelene .
FITI ROMAN ,FITI ARDELEAN ,FITI CEIACE VA DECLARATI DEMOCRAT -LIBERAL …
MULTUMESC CELOR CARE FAC CUNOSCUT ACEST MESAJ ,PRIN MAS MEDIA D-LUI PRIMAR ,D-LUI PRES. AL CONS. JUDETEAN ,INSTITUTILOR DE CULTURA JUDETENE SI CHIAR NATIONALE ….

Trifoi Antonescu 7 februarie 2013 at 9:26

La congresul PNL il voi propune pe Rares Buglea pentru functia de Presedinte al Organizatiei de femei a PNL.

Romanul 7 februarie 2013 at 11:40

NU RADETI DE BUGLEA …prezentati o statistica a acestei etni pe caregorii de varsta si mediu urban si rural
– cati copii exista pe categori de varsta ?
– cati au facut o scoala si cati urmeaza acum o scoala ?
– cati au pamant si cum pot trai din acel „venit ”
– cati au fost condamnati ,pe varste si pentru ce ?
pentru furturi
pentru violuri
pentru crime
pentru alte nelegiuiri
-cati copii au pe familii ,pe femei ne casatorite din flori
cati copii au abandonat si unde ? in spitale ,in case de copii,in strada ? in case de scari ale blocurilor ,si culmea chiar in containere daca acestia au fost descoperiti
aceste statistici pot fi facute pe toate etniile din tara ca sa nu fie o discriminarae!!!
– cati ssunt la munca pe baza de contracte in tara sau strainarate ?
– cati sunt cersetori oriunde ?
Apoi acesrte documente sunt cele care vorbesc despre noi toti .In trecut erau astfel de statisci care se regasesc in arhivele scolilor si bisericilor de orice cult.
A cestea sunt realitatile ,ia sa vedem la acel congres care este de etnie rroma ca delegai ? postati pozele delegatilor pe etni ,ca doar acestia va dau voturile si va tin acolo …

Comentariile sunt oprite