Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

PNL Alba nu a luat încă nicio decizie în cazul lui Nicolae Sântimbrean

Bogdan Presecan

Publicat

în

În plin scandal public izbucnit în urma informațiilor publicate în presă despre Nicolae Sântimbrean în urmă cu circa o lună, organizația Partidul Național Liberal Alba anunța la 12 februarie că situația colegului lor va fi analizată “în proxima ședință a Biroul Permanent Teritorial al PNL Alba”.

După ce apele s-au liniștit însă, liberalii au dorit să treacă prin acest scandal ca și gâsca prin apă, fără să se ude sau murdărească în ochii opiniei publice. Astfel că au dat uitată povestea colegului lor, după ce acesta a fost respins la concursul pentru ocuparea functiei de director executiv la OIR POS DRU Regiunea Centru, cu sediul la Alba Iulia.

O lună mai târziu poziția PNL Alba în ceea ce privește scandalul Sântimbreanu este încă în aceeași fază de analiză.

“Având în vedere solicitarea dvs de informații si tinand cont de aspectele semnalate de presa va informam ca Biroul Permanent Teritorial al PNL Alba a discutat cazul semnalat de mass media. Deoarece la intalnirea respectiva nu a participat si domnul Sintimbrean, dar nici alti membri ai conducerii PNL Alba, in respectivul caz nu a fost luata nicio decizie. Aspectele semnalate urmeaza a fi reanalizate, in prezenta d-lui Sintimbrean, care va putea aduce, daca va fi cazul, argumente in apararea sa. In momentul in care PNL Alba va lua o decizie in acest caz, va vom informa cu promptitudine”, se arată în răspunsul PNL Alba.

Vă reamintim că scandalul Nicolae Sântimbrean, membru al PNL Alba și vicepreședinte TNL la nivel național, a izbucnit în urma dezvălurilor și documentelor publicate în ziarul “Unirea” despre trecutul fostului polițist. Susținut de partid, Sântimbrean era atunci unicul candidat la conducerea OIR POS DRU Regiunea Centru, o instituție de nivel regional foarte importantă. A picat însă concursul obținând nota 1,99, iar povestea a început să fie dată uitării, fără ca nimeni să mai explice ceva, fără ca nimeni să își mai asume ceva, fără să înțelegem totuși cum sunt promovați oamenii valoroși din PNL în funcții importante de conducere, așa cum ni s-a subliniat în repetate rânduri că se face la PNL.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Mesaje de Dragobete 2024. Declaraţii de dragoste, felicitări şi SMS-uri pe care le poţi trimite de ziua îndrăgostiţilor la români

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de Dragobete 2024 • SMS-uri haioase și amuzante de Dragobete • Felicitări romantice, mesaje de dragoste pentru el sau ea de ziua îndrăgostiţilor la români • Mesaje sincere de iubire pentru îndrăgostiți Sărbătoare cu dată fixă în tradiţia română, Dragobetele este sărbătorit în fiecare an în 24 februarie, fiind un bun prilej în care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea