Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

PMP Alba: Proiectul de hotărâre care susținerea Declarația de Unire cu Republica Moldova, adoptat în ședința de Consiliu Local

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi  22.03.2018  în plenul ședinței  Consiliului Local al Municipiului Alba Iulia a fost discutat proiectul de hotărâre  prin care se propunea susținerea Declarației de Unire cu Republica Moldova, depus de doamna Angela Moldovan, consilier local PMP. După dezbateri și citirea documentului proiectul de hotărâre a fost adoptat în unanimitate și Declarația de Unire susținută de toți membrii Consiliului Local al Municipiului Alba Iulia.

Se cuvine să adresăm felicitări doamnei Moldovan Angela pentru inițiativă, tuturor consilierilor indiferent de culoarea politică , domnului primar Mircea Hava precum și domnilor viceprimari Paul Voicu și Pleșa Gabriel pentru susținerea acestei declarații .

Partidul Mișcarea Populară Alba prin aleșii săi  are aceeastă inițiativă atât în Consiliul Județean precum și în toate Consiliile Locale unde avem reprezentanți.Sperăm că demersul nostru va fi primit cu întelegere și înțelepciune și că vom face pași repezi pentru a veni în întâmpinarea acțiunilor asemănătoare făcute de multe din administrațiile locale din Republica Moldova.

Credem cu tărie că Romănia Mare nu poate fi sărbătorită la 100 de ani fără frații noștrii de peste Prut, Partidul Mișcarea Populară  cheamă alături în realizarea acestui proiect de țară pe toți cei cred în acest ideal de unire cu Republica Moldova.

TRĂIASCĂ ROMÂNIA MARE!

Biroul de presă PMP Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea