Rămâi conectat

Actualitate

PMP a atins pragul electoral, după numărarea a 99,91% din voturi: Băsescu: „PMP și-a luat ”aurul” înapoi”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Potrivit datelor actualizate transmise de Biroul Electoral Central, PMP a atins pragul electoral, după numărarea a 99,91% (fără diaspora). Și la Senat, și la Camera Deputaților scorul este același: 5%.

„PMP și-a luat ”aurul” înapoi din ultimele 5 secții de votare numărate din Republica Moldova!!!!!”, a scris Băsescu pe Facebook, la scurt timp după ce Biroul Electoral Central a anunțat primele rezultate parțiale oficiale de la alegerile parlamentare.

Potrivit BEC, PMP a obținut 4,69% la Camera Deputaților și 4,77% la Senat. Aceste rezultate veneau însă după centralizarea proceselor verbale din 62,54% secţii de votare. Următorul anunț al BEC va fi la ora 13:00.

Sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Taxe NOTARIALE 2024. Noile prețuri din grilă notarială, mai mari decât în anul 2023

Unirea Ziarul

Publicat

în

Taxe NOTARIALE 2024. Noile prețuri din grilă notarială, mai mari decât în anul 2023 Ministerul Justiției a emis noul ordin privind taxele notariale pentru anul 2024, iar acestea sunt mai mari decât în anul 2023. Procura notarială este un instrument esențial pentru delegarea unor atribuții legale către o altă persoană, numită mandatar, care acționează în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea