Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Plecări masive de la CSU Alba Iulia! Studenții s-au despărțit de 8 jucători, printre care Paleoca, Adjani, Bodea sau Kis!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Universitatea Alba Iulia s-a despărțit de 8 jucători din efectivul cu care a încheiat primul campionat pe a treia scenă. Este vorba despre portarul Spînu, fundașii Al. Albu, Kis și Amihăesei, mijlocașii Adjani (Coasta de Fildeș, împrumutat de la CFR Cluj), S. Stan și Paleoca, atacantul Al. Bodea, fotbaliști cărora nu li s-au mai prelungit înțelegerile sau li s-au reziliat contractele.

Trei dintre aceștia, Kis, Paleoca și S. Stan, au venit în iarnă, iar ceilați 5 au fost înregimentați acum un an după promovarea în Liga 3. Lista plecărilor rămâne deschisă, purtându-se negocieri cu Frențiu, care nu este încă sigur dacă va mai continua. În același timp, universitarii din Cetatea Marii Uniri sunt în tratative pentru întărirea lotului, obiectivul în următoarea stagiune fiind accederea în play-off (recentul campionat au fost primii în play-out-ul Seriei 9).

CSU Alba Iulia va începe pregătirea sub comanda cuplului din ultimii 2 ani, Mihai Manea și Nicolae Ghișa, la mijlocul lunii iulie (17 iulie), efectuându-se un stagiu centralizat în Covasna. Două nume pe lista de achiziții sunt Badra Cisse (aparține de Beșiktaș Istanbul, a și evoluat în două amicale pentru albaiulieni), respectiv Oluwaseun Agbomoniyi (fost la CSM Unirea Alba Iulia) – atacant nigerian care are o situație încurcată în privința vizei în România.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea