// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Platforma Civică ÎMPREUNĂ denunță plagiatul folosit pentru lansarea unui partid anunțat de Dacian Cioloș

Platforma Civică pentru drepturi și libertăți ÎMPREUNĂ  este compusă în județul Alba din 37 de ong -uri, iar la nivel național este cea mai mare  și profundă formă de unitate a societății civile din România compusă din peste 1000 de ong – uri și persoane fizice, intelectuali din tot spațiul românesc, reuniți pentru prima dată, într-un număr așa copleșitor în istoria recentă a României.

Platforma civică pentru drepturi și libertăți ÎMPREUNĂ denunță tentativa inadmisibilă de confiscare a denumirii acestei inițiative și solicită încetarea de urgență a folosirii denumirii noastre de către orice om politic care încearcă să confiste această denumire.

Lansarea Platformei civice pentru drepturi și libertăți ÎMPREUNĂ a avut loc pe data de 15 septembrie 2017 , în componența  a 370 ong -uri ( Platforma ÎMPREUNĂ – Platformă civică de drepturi și libertăți) si peste 1000 de intelectuali, fiind un eveniment public transmis in direct si mediatizat conform agerpres.

Platforma civică Împreună –Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la Platforma Civică ÎMPREUNĂ denunță plagiatul folosit pentru lansarea unui partid anunțat de Dacian Cioloș

  1. analistu` perfect 31.03.2018 la 16:43

    Unde ati fost bre ….pana azi ? fricosii lumii, `telectualii lu` peste prajit !!! Acu`…e rost de ceva firfirici …???