Planuri în administrația locală din Alba Iulia, pentru o mâncare ”ca la carte” în grădinițele din oraș. Program de nutriție, în premieră națională, și aparate perfomante pentru gătit

Administrația locală din Alba Iulia și-a propus să introducă în grădinițele din municipiu un program de nutriție mai echilibrat decât până acum, în premieră națională. Primarul Mircea Hava a anunțat, luni, pe rețeaua de scoializare Facebook că a început deja să doteze grădinițele cu aparate performante pentru gătit.

”Singurele cuptoare la care m-am priceput cu adevărat au fost cele de la Refractara. E drept, m-au făcut alții să înțeleg că aceste cuptoare pe inducție (foto), cu care am început să dotăm grădinițele, sunt pasul necesar pentru o mâncare de calitate, gătită cum scrie la carte. Acolo unde scaunul, masa, chiuveta, patul sunt pentru pitici, iar fiecare mâncare păpată trebuie să fie impecabil gătită, oamenii mari nu au voie să facă rabat.

ELIT

Suntem pregătiți să propunem, alături de niște parteneri serioși, un program de nutriție și mai echilibrat decât până în prezent, în așa fel încât copiii să recunoască varza mai ușor decât chipsurile.

Ar fi primul de acest gen din România, exact aici în Alba Iulia. Iar pentru asta vrem să avem și dotările necesare”, a scris edilul, pe facebook. (C.M.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...