Rămâi conectat

Curier Județean

Planul Ponoran de modernizare a infrastructurii în oraşul Zlatna continuă

Alexandra Mates

Publicat

în

În oraşul Zlatna, preocuparea pentru modernizarea oraşului a primarului Silviu Ponoran continuă. După ce au fost realizate o serie de lucrări pentru modernizarea infrastructurii, precum aleea pietonală din centrul oraşului,  ştrandul cu cele două bazine cu apă încălzită, unul pentru adulţi  iar altul special amenajat pentru copii,  darea în folosinţă a blocului ANL, acum  în zona fostului sediu al companiei „Ampelum” Zlatna s-a realizat un sens giratoriu, în care, după cum ne-a precizat viceprimarul Nicolae Clonta,  va fi amplasată o locomotivă cu aburi. De asemenea, se asfaltează toate străzile ce fac joncţiunea cu centrul nou al oraşului.

      În acelaşi timp, se lucrează intens la staţia de epurare a oraşului, lucrare ce vine să întregească  toate lucrările de canalizare şi alimentare cu apă realizate.

        Amintim că, peste 200 de hectare de teren au fost trecute în domeniul public privat al Primăriei, prin preocuparea asiduă a primarului Ponoran, care a adus astfel primăriei statutul de proprietar, fără de care nu se putea accesa nici un euro!

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Spectacole de colinde și dansuri ale copiilor din Aiud: Micuții au fost răsplătiți cu daruri și plimbări cu trenulețul lui Moș Crăciun

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO | Spectacole de colinde și dansuri ale copiilor din Aiud: Micuții au fost răsplătiți cu cadouri și plimbări cu trenulețul lui Moș Crăciun Aproape 2.000 de aiudeni au luat parte festivităților dedicate celor mici, unde, după spectacole de colinde și dansuri, copiii au fost răsplătiți cu cadouri și plimbări cu Trenulețul lui Moș Crăciun. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare