Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Planul Național de Combatere a Cancerului, aprobat de Parlament: Ce beneficii aduce

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Planul Național de Combatere a Cancerului, aprobat de Parlament: Ce beneficii aduce

Miercuri, 19 octombrie, secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andrei Baciu a anunțat aprobarea de către Guvern a Planului de Combatere a Cancerului, care urmeaza sa devină lege.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Proiectul de lege pentru prevenirea și combaterea cancerului prevede ca toți cetățenii români au dreptul, garantat de stat, la serviciile de natură medicală, socială și de susținere psihologică cuprinse în Planul național de prevenire și combatere a cancerului, dupa cum urmează: servicii medicale de prevenire, diagnostic și tratament al cancerului, servicii de îngrijire, inclusiv îngrijiri paliative, servicii de psiho-oncologie, onconutriție si oncofertilitate, servicii sociale și indemndizații lunare de hrană.

”Primul angajament de anvergură al Romaniei pentru a lupta împotriva cancerului, un casdru normativ care va da șanse reale pacienților de a învinge această afecțiune și de a duce această luptă încrezători„, a afirmat Andrei Baciu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024: Milioane de români vor primi mai mulți bani. Măsura inclusă în PNRR care va crește conturile din Pilonul II

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024: Milioane de români vor primi mai mulți bani. Măsura inclusă în PNRR care va crește conturile din Pilonul II Pilonul II, beneficiează de la începutul lunii martie, de o măsură inclusă în Planul Național de Redresare și Reziliență și reglementată de Uniunea Europeană. Este vorba desre o majorare semificativă a fondurilor în conturile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea