Rămâi conectat

Curier Județean

Plângere penală formulată de ITM Alba, pentru o firmă din comuna Unirea. Deţinea 6 persoane muncind „la negru”

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În urma controalelor efectuate de inspectorii ITM Alba săptămâna trecută,  firma SC Acord Divers SRL din localitatea Baru, judeţul Hunedoara – punct de lucru comuna Unirea, s-a ales cu o plângere penală deoarece au fost depistate şase persoane primite la muncă fără forme legale de angajare.

În perioada 28 octombrie – 1 noiembrie 2013, în domeniul relaţiilor de muncă au fost controlate 72 firme din Alba, cu un număr total de 988 de angajaţi. Au fost constatate 127 deficienţe si  aplicate 11 amenzi ( în valoare totală de 41.900 de lei) şi plângerea penală pentru primirea la muncă fără forme legale de angajare a şase persoane la SC Acord Divers SRL Hunedoara – punct de lucru comuna Unirea.

De asemenea, în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, au fost verificate 41 unităţi, constatate 54 deficienţe şi aplicate patru sancţiuni: 1 avertisment şi 3 amenzi în cuantum de 12.000 de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU în Alba Iulia, în cartierul Bărăbanț în interiorul unei locuințe: Pompierii s-au deplasat la fața locului

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU în Alba Iulia, în cartierul Bărăbanț în interiorul unei locuințe: Pompierii s-au deplasat la fața locului Un incendiu a izbucnit în jurul orei 12:30, în Alba Iulia, în cartierul Bărăbanț, în interiorul unei camere al unei locuințe. Pompierii din Alba Iulia intervin cu 2 autospeciale pentru localizarea și stingerea incendiului. Detașamentul de pompieri Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea