Rămâi conectat

Ştirea zilei

Plan de reorganizare/eficientizare a activității SC DPL SA. Lucrări pe drumurile județene de 30 de milioane lei în 2013

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Conducerea SC Drumuri și poduri locale Alba SA le-a prezentat astăzi președintelui CJ Alba, Ion Dumitrel și vicepreședinților instituției, Florin Roman și Aln Cucui, în cadrul unei ședințe tehnice, planul de reorganizare și eficientizare a activității societății.

Sedinta CJ AlbaPlanul a fost deja însușit de conducerea SC DPL SA precum și de Consiliul de Administrație al societății, iar punerea sa în aplicare va conduce la o mai bună adaptare a societății la cernțele pieței. Totdată, se va putea continua politica de investiții în infrastructura județului Alba începută de Consiliul Județean Alba în urmă cu mai mulți ani.

După ce anul trecut Consiliul Județean Alba a reușit asfaltarea a 80 de kilometri de drum județean, pentru acest an sunt prevăzute lucrări pe drumurile județene în valoare de circa 30 de milioane de lei”, se arată într-un comunicat remis presei de Consiliul Județean Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea