Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Pieton accidentat MORTAL pe autostrada A1, sensul Sibiu-Orăștie: A fost lovit de o autoutilitară, în timp ce se deplasa într-un loc nepermis

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident tragic a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, pe Autostrada A1, la km 335 în județul Hunedoara, sensul de mers Sibiu – Orăștie, unde un pieton care se afla pe autostradă a fost lovit mortal de o autoutilitară. În urma acestui incident, circulația rutieră este afectată și se desfășoară alternativ până în jurul orei 01:00 în data de 17 august 2023.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Potrivit informațiilor preliminare, evenimentul a avut loc în timp ce pietonul se afla pe autostradă, într-un loc unde acest lucru nu este permis. Autoutilitara care circula pe sensul de mers Sibiu – Orăștie nu a putut evita impactul, iar consecințele au fost deosebit de grave, soldate cu decesul pietonului.

În mod îngrijorător, acesta este al doilea accident înregistrat în ultimele 24 de ore, în care un pieton care se deplasa pe autostradă a fost rănit mortal. Marți seara, în zona Simeria din județul Hunedoara, a avut loc un incident similar, în care un alt pieton a pierit în circumstanțe tragice.

Evenimentele de acest gen ne aduc aminte de importanța respectării regulilor de circulație și a normelor de siguranță în trafic. Autostrăzile sunt concepute pentru circulația vehiculelor cu viteze mari, iar pietonii nu au voie să se deplaseze pe aceste artere, din motive de siguranță.

În astfel de momente tragice, gândurile noastre se îndreaptă către familiile și prietenii celor implicați în accidente, într-un îndemn către toți participanții la trafic să fie responsabili și să respecte regulile pentru a preveni astfel de evenimente nefericite în viitor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de cățel, legați cu sărmă de gât și labe, aruncați într-o baltă adâncă să se înece

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de cățel, legați cu sărmă de gât și labe, aruncați într-o baltă adâncă să se înece Săptămâna Mare = săptămâna în care viaţa unor suflete nu are valoare, într-un oraș din Alba. Scene şocante au fost surpinse miercuri, 1 mai, la Teiuș. Trei cățeluși […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea