Rămâi conectat

Ştirea zilei

Piaţă volantă de sărbători la Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pentru că un semn al primăverii pentru locuitorii judeţului este şi piaţa volantă, iar sărbătorile sunt aproape, Consiliul Judeţean Alba, împreună cu Primăria municipiului Alba Iulia vă aşteaptă şi în acest an la piaţa volantă amplasată în parcarea fostei policlinici din cartierul Cetate din Alba Iulia.
Joi , 21 aprilie începând cu ora 8.00 şi vineri, 22 aprilie 2011, începând cu ora 7.00, producătorii din judeţul Alba vor fi prezenţi cu produse de sezon, proaspete, sănătoase şi gustoase.
Prospeţimea şi calitatea produselor oferite direct de producători din fermele proprii vor reprezenta o garanţie pentru cumpărătorii deja obişnuiţi din anii precedenţi să îşi facă cumpăraturile din această piaţă.
Pâine de casă, carne de miel, o gamă largă de brânzeturi proaspete, legume şi verdeţuri de sezon fără de care nu se poate, miere de albine şi multe alte produse ale stupului, vin şi produse tradiţionale de casă – zacuscă, suc de roşii, dulceaţă, sirop, toate acestea vor fi oferite cumpărătorilor dornici să îşi facă aprovizionarea cu tot ce-i mai bun pentru sărbători.
Piaţa volantă din Alba Iulia a împlinit 3 ani, timp în care şi-a demonstrat din plin principala utilitate, aceea de sprijinire a micilor producătorilor agricoli din judeţ în a-şi face cunoscute şi vinde direct, fără intermediari, produsele într-o piaţă fără taxe.
Dacă e vineri… e piaţa volantă la Alba Iulia: de primăvara până toamna târziu, producătorii locali sunt bineveniţi într-un cadru organizat în mod specific, dotat cu logistica necesară şi cu acces la utilităţi, promovat şi… asaltat de cumpărătorii interesaţi de diversitatea, calitatea şi prospeţimea produselor din gospodăriile micilor fermieri din judeţul Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea