Rămâi conectat

Actualitate

Petreceri de Revelion în Maldive, Dubai sau Mexic. Pe ce meleaguri exotice au călătorit românii înstăriți, pentru trecerea în noul an

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sute de români au întâmpinat noul an în Dubai, care a fost luminat de artificii care mai de care mai extravagante. Pentru a evita aglomeraţia, cei mai mulţi au preferat să le urmărească de la distanţă.

De departe cei mai invidiaţi dintre români sunt cei care au vrut să-i prindă schimbarea de an cu picioarele în nisip la umbra palmierilor.

Aşa că din Maldive până în Dubai, Egipt sau, de ce nu, Mexic, ai noştri au avut parte, de Revelioane la căldură fără mască, şi cu restricţii ceva mai suportabile.

Un spectaculos foc de artificii a luminat la trecerea dintre ani unul dintre atolii din arhipelagul Maldive, în mijlocul Oceanului Indian.

Petrecerea de noaptea trecută a respectat măsurile de distanţare fizică. Angajaţii resortului au purtat în permanenţă măşti şi mănuşi de protecţie iar turiştii nu au avut voie să îşi ia singuri mâncarea. Oaspeţii au avut parte, pe lângă focurile de artificii, şi de o repriză de dans.

A fost o excepţie pentru că, imediat după miezul nopţii, pe insuliță s-a lăsat liniştea iar noul an a debutat cu reprize îndelungi la plajă.

În resorturile din Egipt, care de asemenea au atras mulţi conaţionali, artificiile au fost înlocuite cu spectacole orientale.

Deschise prin lege doar la jumătate din capacitate ca măsură de precauţie, hotelurile de la Marea Roşie au avut distanţarea asigurată. Şi tot ca măsură de siguranţă, autorităţile au hotărât ca angajaţii resorturilor să nu plece vreme de câteva săptămâni acasă, pentru a elimina riscul răspândirii coronavirusului.

De la petrecerea de Revelion nu au lipsit dansul din buric şi o minidiscotecă însă şi aici distracţia s-a încheiat rapid după trecerea în noul an.

Zeci de romani au trecut în noul an cu șapte ore mai târziu, pentru că sunt în vacanţă pe riviera mexicană.

Sursa: stirileprotv.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații

Ziarul Unirea

Publicat

în

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații În perioada 23-30 aprilie sunt instituite restricții de circulație pe banda 2 a Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, între kilometrii 45+500 și 45+800 de metri, calea 2 (sens Turda-Sebeș). Citește și: FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea