Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Petrecere pentru 40 de copii din Alba Iulia, de 1 iunie: Cum puteți dona câte o pizza și un suc pentru micuți

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fiecare copil merită, cu ocazia zilei de 1 Iunie, să fie răsfățat și sărbătorit așa cum se cuvine, indiferent de mediul din care acesta provine.

Dar, din păcate, viața a 40 de copilași din Alba Iulia, îngrijiți toți de o doamnă precum o mamă iubitoare, nu este una ușoară și nu pot să își sărbătorească ziua așa cum își doresc, din cauza dificultăților financiare.

CITEȘTE ȘI: MESAJE, FELICITĂRI și URĂRI de La mulți ani pentru copii

Cu această ocazie, un apel umanitar a fost lansat pentru micuți, iar oamenii cu suflet mare, care vor să le facă o bucurie, le pot comanda o pizza, împreună cu un suc, la pizzeria „ Pizza pe Vatră” din Alba Mall.

Cum procedați? Sunați la numărul de telefon 0726703519, unde vă va răspunde Adriana, cu care veți discuta și despre cum doriți să plătiți. De asemenea, va trebui să menționați că este o donație pentru Ziua Copiilor, un ultim pas către o zi mai bună pentru aceste suflete.

Aceștia se vor bucura de daruri mâine, de 1 iunie, la Alba Mall, la ora 17:00.

Persoanele cu inimă mare sunt așteptate să doneze în număr cât mai mare pentru a face ziua acestora cât mai memorabilă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea