Petiție către Primăria Alba Iulia în vederea soluţionării problemelor la sistemul de canalizare de pe anumite străzi din municipiu. Întâlnire a doi consilieri cu cetățenii, în fața prefecturii, astăzi

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Astăzi, 14 septembrie 2017, consilierii locali albaiulieni Mircea Trifu şi Nicu Bumbu se întâlnesc cu cetăţenii, începând cu ora 18.30, în vederea soluţionării problemelor la sistemul de canalizare de pe anumite străzi din municipiu.

Întâlnirea are loc în parcul din fata Prefecturii, fiind invitaţi cetăţenii de pe străzile Plevnei, Iaşilor, Oituz, Bucureşti, Florilor, Libertăţii şi alte străzi din centrul oraşului.

USR - Alegeri parlamentare 2020

În cadrul întâlnirii se va redacta o petiţie către Primăria ALBA IULIA în vederea soluţionării deficienţelor majore la sistemul de canalizare de pe aceste străzi.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

„Îl vom avea alături şi pe Andrei Popa cu ajutorul căruia vom răspunde cetăţenilor la probleme legate de cadrul juridic al petiţiei… şi nu numai… Vă aşteptăm alături de noi !”, scrie consilierul independent Mircea Trifu pe facebook în invitaţia către cetăţeni.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419