Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Peste o mie de alergători sunt așteptați, în 22 septembrie, la Alba Iulia City Race. Orașul se transformă în capitala atletismului românesc

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Pe 22 septembrie, în anul în care se sărbătorește Centenarul Marii Uniri, peste o mie de alergători, mari și mici, tineri și în vârstă, profesioniști și amatori, vor transforma Alba Iulia, încă o dată, în capitala atletismului românesc.

Se va lua startul în trei curse pentru adulți:

  • semimaratonul de 21 de kilometri și 700 de metri – diferență pozitivă de nivel (ora 10.00)
  • crosul de 10 kilometri și 300 de metri – diferență pozitivă de nivel (ora 10.00), ambele curse ajungând pe impunătoarea colină care străjuiește valea Mureșului, semimaratonul chiar și pe vârful Mamut
  • cursa populară de aproximativ 3 kilometri (ora 10.05), care are un traseu unic și spectaculos în totalitate în limitele cetății Alba Carolina. Tot aici se desfășoară și Kids Race, pe categorii de vârstă, cu startul de la ora 14.00).

Peisajul spectaculos, traseele minunate și orașul primitor nu sunt singurele beneficii pe care alergătorii le vor avea la Alba Iulia City Race. Pe lângă kitul generos pentru toți participanții, primii dintre ei vor fi recompensați și cu premii în bani, bugetul total de premiere ajungând la 20.000 de lei. Se mai pot face încă înscrieri, online până pe 14 septembrie 2018 (albaiulia.cityrace.ro), sau la fața locului în funcție de numărul de locuri disponibile la acea dată (nu și în ziua concursului).

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

În premieră pentru o cursă din România, în kiturile celor de la Semimaraton, Crosul Star Transmission și Cursa Cetății Selgros se va găsi tricou tehnic oficial Compressport oferit de Sportguru.ro!

Eveninentul este susținut de Municipiul Alba Iulia în cadrul programului de evenimente aferente anului 2018 și organizat de Asociația Sport la Orice Vârstă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Crăciunelu de Jos: Intervin pompierii

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Crăciunelu de Jos: Intervin pompierii Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni, 27 mai 2024, în localitatea Crăciunelu de Jos. Au intervenit pompierii cu o autospecială. Citește și: Incident rutier la Alba Iulia: Țeavă de gaz acroșată de un autoturism pe strada Petru Dobra Garda de intervenție Blaj intervine […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea