Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Peste 650 de șoferi vitezomani sancționați de polițiștii rutieri din Alba, într-o săptămână. Acțiune în cadrul campaniei ”Alege viața!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Într-o săptămână, 659 de şoferi au fost depistaţi de poliţiştii din Alba, conducând cu viteză peste limita legală. Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 69.165 lei.

Acţiunea poliţiştilor din judeţul Alba s-a desfăşurat în conformitate cu Programul Organizaţiei Poliţiei Europene TISPOL.

În perioada 18 – 24 aprilie a.c., Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului judeţ, o acţiune ce a avut ca scop impunerea respectării prevederilor legale cu privire la viteza de circulaţie pe drumurile publice şi prevenirea accidentelor rutiere datorate vitezei excesive.

Activitatea a făcut parte din campania preventivă iniţiată, în plan naţional, „Alege Viaţa!”, în conformitate cu calendarul de activităţi din anul 2016 a Organizaţiei Poliţiilor Europene TISPOL.

Cu această ocazie, poliţiştii rutieri, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică, au constatat şi sancţionat 659 de abateri de la normele legale privind viteza de circulaţie pe drumurile publice, din care două au fost aplicate pentru depăşirea limitei maxime admise de viteză, cu peste 50 de kilometri/oră.

Celor doi conducători auto, complementar sancţiunii aplicate, le-au fost suspendate permisele de conducere, pentru o perioadă de 90 de zile.

Valoarea amenzilor aplicate a fost de  69.195 lei. (C.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Tichete Paşte 2024: Câți bani pot primi angajații, în plus, de sărbătorile pascale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tichete Paşte 2024: Câți bani pot primi angajații, în plus, de sărbătorile pascale Chiar dacă bonusurile de Paşte nu sunt atât de populare ca primele de Crăciun, perioadă care coincide cu bilanţul unui an, există diverse forme de recompensare a angajaţilor care nu încarcă fiscal angajatorul. Cadoul în numerar de 300 lei este asimilat veniturilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea